Uskomattoman tarkkoja eläinpiirroksia, arvostelua herättänyt vauvavideo ja kansainvälisiä huippunimiä – Finlayson Art Area tuo taiteen jälleen keskustaan

Finlayson Art Arean kantava idea on se, että taide tulee vastaan arjen keskellä. Tämän vuoden teemana on ihmisen ja luonnon kohtaaminen. Art Area aukeaa lauantaina 4. heinäkuuta.

Finlaysonin tehtaan katolla on uuden kahvilan lisäksi Anni Rapinojan Elämän kehä ja Vihreä -nimiset teokset. Teokset kasvavat ja elävät omaa elämäänsä kesän ajan.

2.7.2020 19:35

Aamulehti

Finlaysonilla voi kesällä bongata niin ilveksiä, tiikerin, valkohain kuin eläviä mehiläisiäkin. Kyse on Finlayson Art Area -tapahtumasta (FAA), joka levittäytyy myös tänä kesänä ympäri vanhaa Finlaysonin tehdasaluetta.

Mikä?

Finlayson Art Area

Taidetapahtuma Finlaysonin vanhan tehtaan alueella.

Tänä vuonna avoinna 4.7.–30.8.

Vapaa pääsy. Näyttely ovat avoinna arkisin kello 11–18 ja lauantaina ja sunnuntaina kello 12–18.

Tapahtumaa järjestää Grafiikanpaja Himmelblau.

Esillä on teoksia yhteensä 16 taiteilijalta, lisäksi ovat vielä omien kokoelmien taiteilijat.

Teoksia on esimerkiksi Anniina ja Elina Puirakselta sekä Maarit Mäkiseltä (Puuvillasali), Juha Suonpäältä (Itäinenkatu, Plevnan parkkihallin portaikko), Kaarina Kaikkoselta (Satakunnankatu, Vooninki) ja Riku Riipalta (Siperian käytävä).

Tapahtumaa järjestää Grafiikanpaja Himmelblau, jonka toimitusjohtaja Pertti Ketonen, joka kertoo, että grafiikanpajan 30-vuotisjuhlavuosi on ollut melko erikoinen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut