Tampereen vihreiden kuntavaaliehdokas Harri Pinola kommentoi paritussyytöksiä - Kuntavaalit - Aamulehti

Aamulehti haastatteli parituksesta epäillyn vihreiden tamperelaisen kuntavaaliehdokkaan: ”Sanotaan, että olen auttanut, kun joku on pyytänyt”

Tampereen vihreiden kuntavaaliehdokasta Harri Pinolaa epäillään romanialaisten naisten parituksesta. Pinola ei kiistä osallisuuttaan tapahtumiin, mutta sanoo, ettei ole ainakaan tarkoituksellisesti tehnyt rikosta. Tapausta tutkineen poliisin mukaan alalla ei ole hyväntekijöitä.

Tampereen vihreiden kuntavaaliehdokas Harri Pinola kommentoi Aamulehdelle häneen kohdistuvia paritusepäilyjä. Vihreiden kuntavaalijulisteesta Tampereen Keskustorilla oli repäisty hänen kuvansa pois perjantaiaamuna. Aamulehden arkistokuvassa 8. lokakuuta 2015 Pinola esiintyi Pälkäneen kunnan työntekijän ominaisuudessa.

28.5. 13:34

Aamulehti

Tampereen vihreiden kuntavaaliehdokas, yrittäjä Harri Pinola, 50, vahvistaa olleensa Helsingin poliisin kuulusteluissa epäiltynä parituksesta.

Lue lisää: Tampereen vihreiden kuntavaaliehdokasta epäillään romanialaisten parittamisesta – Ohisalo: ”Ei voi enää poistaa listalta”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos