Kalervo Kummola rakentaisi Tampereelle vielä reilusti lisää urheilupaikkoja – Nyt pormestariehdokas paljastaa historiastaan yllättäviä tietoja ja kertoo, miten hänestä tuli tamperelainen

Kokoomuksen toinen pormestariehdokas Kalervo Kummola muuttaisi Tampereen kaupunki- ja liikennesuunnittelua ja antaisi huomiota myös yksityisautoilijoille. Mutta miten Kummola vastaa viiteen kuumaan kysymykseen Tampereen tulevaisuudesta? Tässä juttusarjassa haastattelemme Tampereen pormestariehdokkaat ennen kuntavaaleja.

Kokoomuksen pormestariehdokkaalla Kalervo Kummolalla on aina ollut monta rautaa tulessa. Kansanedustajavuosilta hänelle jäi paljon valtakunnallisia verkostoja ja ystäviä, joihin hän pitää edelleen yhteyttä. Aamulehti kuvasi Kummolan Tampere-talossa, jonka toimitusjohtaja hän ehti olla kahdeksan vuotta.

27.5.2021 7:05

Aamulehti

Kokoomuksen toisen pormestariehdokkaan Kalervo Kummolan, 75, mielestä Tampereen kaupungin kehittyminen vaatii kansainvälistä otetta.

Jos Kummola valitaan pormestariksi, kaupunkisuunnittelu palaa luottamushenkilöille. Hänen mielestään suunnittelu on nyt valunut viranhaltijoiden käsiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut