Nina LehtinenAamulehti

Viime kesänä avattu Hiedanrannan kulttuurikeskus Tampereen Lielahdessa soi heinäkuun puolessa välissä, kun kaupunkifestivaali Uusi Tampere -kaupunkifestivaali alkaa.

Kaksipäiväisellä Uusi Tampere -festivaalilla toivotaan alueelle uutta yleisöä. Musiikkifestivaalin tarjonta koo elektronisesta musiikista, indie-rockista ja hiphopista.

Lue myös:

Entinen sellutehdas on nyt Tampereen hämmentävin tapahtumakeskus – viereen nousee Hervannan kokoinen kaupunginosa

Festivaalin kotimaisia esiintyjiä ovat muun muassa Yona, Julma H, Joose Keskitalo ja 1980-luvun taitteen Se-orkesterista tunnettu Yari, joka on tänä keväänä tehnyt paluuta Se Tuntematon Numero -yhtyeensä kanssa.

Ulkomaisina vieraina esiintyvät muun muassa brittiläiset Luke Vibert ja Plaid.

Kolme lavaa

Uusi Tampere levittäytyy kolmelle lavalle. Päälava sijaitsee Kuivaamon isossa salissa, toinen lava juuri valmistuneessa skeittihallissa ja kolmas alueen sisäpihalla.

–Kaupunki on kunnostanut tilasta upean, ja esimerkiksi skeittihalli on vertaansa vailla Suomessa, sanoo festivaalituottaja Antti Hietala.

–Tähän mennessä paikka on tuttu lähinnä elektronisen musiikin diggareille, mutta nyt se tavoittaa toivottavasti laajempaakin yleisöä.

Festivaalin järjestävät 14.–15. heinäkuuta Tampereen Kulttuurikamari Oy, Alt Agency & Management, Swäg ry.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio