Yo-talo herättää Hittimittarin henkiin – esityksessä mukana tietenkin myös Mikko Alatalo

Minna Jalovaara / Aamulehden arkisto
Yo-talo herättää Hittimittarin henkiin – esityksessä mukana tietenkin myös Mikko Alatalo

Nyt on nostalgiannälkäisille herkkua: Hittimittari ja Mikko Alatalo.

Elina LaurilaAamulehti

Tampereen Yo-talon syksyn musiikkiesitys tuo yhteen kaksi legendaa: television Hittimittari-ohjelman ja sen alkuperäisen juontajan Mikko Alatalon.

Alatalo on Hittimittari-ohjelman formaattiin perustuvan Hittimittari Remix Show -esityksen juontaja. Solisteina nähdään muun muassa tangokuningatar Erika Vikman ja Sami Hintsanen.

Ensi-ilta lokakuussa

Esityksessä kuullaan niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin 1980-luvun hittejä. Sen lisäksi show'ssa nähdään screeniltä alkuperäisen ohjelman juontoja ja musiikkivideoita.

Raisa Taurinka / Visual RAMA
Hittimittari Remix Show'n solisteina nähdään Erika Vikman ja Sami Hintsanen.

Hittimittari Remix Show'n solisteina nähdään Erika Vikman ja Sami Hintsanen.

Esityksen yleisö pääsee osallistumaan noin puolitoistatuntiseen esitykseen äänestämällä illan lopuksi voittajakappaleen.

Aikansa legenda

Hittimittari oli 1980-luvulla TV2:lla esitetty musiikkiohjelma, jota juonsi ensin Timo T. A. Mikkonen ja myöhemmin Alatalo. Ohjelmassa arvioitiin musiikkia ja musiikkivideoita, mutta toiseen tuon ajan klassikkoon Levyraatiin verrattuna pääpaino oli nuorisomusiikissa.

Hittimittari Remix Show'n ensi-ilta on 13. lokakuuta ja esityksen jatkuvat marraskuun loppuun.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio