Menot

Sorin Sirkus esittää loppuunmyytyä Kinahmia sunnuntaihin asti, Riiko Sakkisen näyttely Göstassa päättyy

Kinahmia esitetään tämän viikon sunnuntaihin. Silloin päättyvät myös Riiko Sakkisen näyttely Göstassa sekä Kangaslan taidehistorian näyttely Kimmo Pyykkö -museossa.

Kristian Wanvik
Sorin Sirkus esittää loppuunmyytyä Kinahmia sunnuntaihin asti, Riiko Sakkisen näyttely Göstassa päättyy

Sorin Sirkuksen Kinahmi-joulushow'n pukusuunnittelu on Kitte Klemettilän ja koreografia Marjo Terästön.

Antti LähdeAamulehti´

Teatteri

Sorin Sirkuksen (Ahlmanintie 62) joulushowta Kinahmia esitetään vielä tämä viikko, mutta esitykset on loppuunmyyty, ellei tule peruutuksia. Kinahmi esitetään keskiviikosta perjantaihin 3.–5.1. kello 18, lauantaina 6.1. kello 16 ja sunnuntaina 7.1. kello 14. Sirkustaidetta, elävää musiikkia, kalevalaisia runoja ja suomalaista mytologiaa yhdistelevän Kinahmin on ohjannut Taina Kopra. Lavalla esiintyvät Sorin Sirkuksen nuoret taiteilijat.

Herkimpien lasten vanhempia muistutetaan siitä, että esityksessä on kirkkaita valoja, kokonaan pimeitä hetkiä ja äänekästä musiikkia.

Ransun joulutarina esitetään Tampereen Komediateatterissa (Lapintie 3 a) vielä neljä kertaa. Alle 10-vuotiaille tarkoitetun seikkailun viimeiset esitykset ovat torstaina 4.1. kello 18, perjantaina 5.1. kello 15 sekä lauantaina 6.1. kello 13 ja 16.

Näyttely

Riiko Sakkisen poliittinen ja provokatiivinen taidenäyttely Rajat kiinni Mänttä-Vilppulan Serlachius-museo Göstassa (Joenniementie 47) päättyy sunnuntaina 7.1.

Sampo Linkoneva
Riiko Sakkisen poliittisen taiteen näyttely Rajat kiinni Mänttä-Vilppulan Serlachius-museo Göstassa tutkii itseensä kääntyvää Eurooppaa.

Riiko Sakkisen poliittisen taiteen näyttely Rajat kiinni Mänttä-Vilppulan Serlachius-museo Göstassa tutkii itseensä kääntyvää Eurooppaa.

Samana päivänä päättyvät Kangasalla Kimmo Pyykkö -taidemuseon historiallinen Kohtauspaikkana Kangasala -taidenäyttely sekä Kangasala-talon (molemmat Kuohunharjuntie 6) kehitysvammaisten työpajoissa syntynyt ryhmänäyttely T I L A.

Sunnuntaina päättyvät myös Tampereen Vapriikin (Alaverstaanraitti 5) postikorttinäyttely Oi Maamme – Postikortit ja itsenäistyvä Suomi sekä sarjakuvataiteilija Veikko Savolaisesta kertova näyttely Joonas ja kisällit.

Charles Sandisonin valotaideteos The Nature of Light on nähtävillä Sara Hildénin taidemuseon (Särkänniemi) pihapiirissä sunnuntaihin 7.1. asti.

Elokuva

Uudenvuodenpäivän aiheuttamien aikataulumuutosten takia tiedot Finnkinon ohjelmistosta eivät ehtineet tämän päivän lehteen. Niagara-elokuvateatterin ohjelmistosta sen sijaan poistuvat seuraavat elokuvat.

Darren Aronofskyn kokeellinen draama Mother! nähdään viimeisen kerran torstaina 4.1. kello 20.15.

Niko Tavernise
Jennifer Lawrence nähdään Mother!-elokuvan pääroolissa.

Jennifer Lawrence nähdään Mother!-elokuvan pääroolissa.

Hugo SimberginHaavoittunut enkeli -maalausta käsittelevä dokumentti Pohjolan enkeli nähdään vielä lauantaina 6.1. kello 14. Näytöksen jälkeen on keskustelutilaisuus. Toveri, missä olet nyt? -dokumentin viimeinen esitys on tiistaina 9.1. kello 20.15.

Aamulehdessä viiden tähden arvoiseksi arvioitu The Red Turtle -animaatiosta järjestetään yleisön pyynnöstä ainakin kaksi lisänäytöstä, joten elokuva ei poistukaan Niagaran ohjelmistosta vielä torstaina 4.1.

Muokattu 4.1.2018 klo 19: Lisätty tieto, että Kinahmi on loppuunmyyty.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    On ikävää, jos joku nyt tämän perusteella luulee pääsevänsä Sorin sirkuksen esityksiin, jotka on kauan sitten viime vuonna myyty loppuu. Olisi ystävällisempää lukijan kannalta selvittää tämä ensin.

  • Nimetön

    Hyvin ehtii Kinahmiin joo. Liput on myyty loppuun jo lokakuussa (viime vuonna).

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio