Menot

Vielä ehdit! Reetta Partasen luonnontila hallitsee vielä Mältinrantaa, MM95 ja Ikitie katoavat elokuvateattereista

Punapaula ja Valkoville nähdään Werstaalla vielä kahdesti. Ryhmäteatterista kertovasta dokumentista enää yksi näytös.

Taidekeskus Mältinranta
Vielä ehdit! Reetta Partasen luonnontila hallitsee vielä Mältinrantaa, MM95 ja Ikitie katoavat elokuvateattereista

Reetta Partasen veistosinstallaatio Sija (2015) tervehtii näyttelyvieraita Taidekeskus Mältinrannan galleriassa.

Antti LähdeAamulehti

Näyttelyt

Suomussalmelaisen kuvataiteilijan Reetta Partasen näyttely Perintö päättyy Tampereen Galleria Mältinrannassa tiistaina 20.2. Muun muassa, sammalta, suurikokoisia juurakoita ja luonnollisen kokoisia ihmishahmoja käsittävät veistosinstallaatiot käsittelevät ihmisen luontosuhdetta, sukupolvien välistä vuorovaikutusta sekä perintöä yksilöllisestä ja yhteiskunnallisesta näkökulmasta.

Mältinrannan studion puolella on Minna Poikosen tyhjentävästi nimetty näyttely Maalauksia valokuvista, joita ei koskaan kehystetty.

Tampereella Terhi Hurstin maalausten näyttely Saskiassa päättyy 14.2. ja Terhi Kaakisen ihmisveistosten näyttely Rongassa 15.2.

Postikorttinäyttely Sata vuotta sitten -näyttely on esillä Vapriikissa sunnuntaihin 18.2. asti.

Teatteri

Työväenmuseo Werstaan Työväentalo-salissa esitetään vielä kaksi kertaa Tampereen sadan vuoden takaisista tapahtumista kertova näytelmä Punapaula ja Valkoville. Viimeiset esitykset ovat lauantaina 17.2. kello 14 ja 16.

Jukka-Pekka Rotkon ohjaama ja käsikirjoittama kantaesitys kertoo kahdesta nuoresta, jotka päätyvät samaan kellarivarastoon Tampereen keskustassa. Toinen on punaisen, toinen valkoisen puolen kasvatti.

Työväenmuseo Werstas
Työväenmuseo Werstaalla esitettävä Punapaula ja Valkoville -näytelmä kysyy, voiko kasvatuksen ja ympäristön luoman vihan ja pilkan voittaa.

Työväenmuseo Werstaalla esitettävä Punapaula ja Valkoville -näytelmä kysyy, voiko kasvatuksen ja ympäristön luoman vihan ja pilkan voittaa.

Legioonateatterin Mein Gott, mikä kansa! -näytelmän viimeiset lisäesitykset järjestetään perjantaina 16.2. kello 19 ja sunnuntaina 18.2. kello 17.

Tampereen Tukkatetterin lastennäytelmän Kadonnut räsynukke viimeiset esitykset ovat torstaina 15.2. kello 12, perjantaina 16.2. kello 18, lauantaina 17.2. kello 14 ja tiistaina 20.2. kello 18.

Elokuva

Neljä elokuvaa poistuu Finnkinon Tampereen-teattereista seuraavan viikon aikana.

Molly's Gamen viimeinen näytös on Cine Atlasissa keskiviikkona 14.2. kello 14.15. Trilleri kertoo entisestä huippu-urheilijasta Molly Bloomista, joka päätyi järjestämään ylellisiä pokeri-iltoja miljonääreille.

Michael Gibson
Jessica Chastain on Molly Bloom elokuvassa Molly's Game.

Jessica Chastain on Molly Bloom elokuvassa Molly's Game.

Ballerina-animaatioelokuvan voi nähdä samoin Cine Atlasissa vielä sunnuntaina 18.2. kello 11.45. Näytös on dubattu suomeksi.

Kotimaisista elokuvista Ikitie esitetään viimeisen kerran Plevnassa tiistaina 20.2. kello 14.30.

MM95-elokuvasta on Plevnassa vielä kaksi näytöstä, torstaina 15.2. kello 14.30 ja keskiviikkona 21.2. kello 15.

Ryhmäteatteri-dokumenttielokuva esitetään Niagara-teatterissa vielä torstaina 15.2. kello 12.15.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio