Menot

Vielä ehdit! Rajatilan 20-vuotisnäyttely päättyy ensi tiistaina, neljä laatuelokuvaa poistuu Tampereen ohjelmistosta

Antti Oikaraisen näyttely Serlachius-museo Göstassa päättyy. Tanssiteatteri MD pitää ovensa avoinna.

Pink Twins
Vielä ehdit! Rajatilan 20-vuotisnäyttely päättyy ensi tiistaina, neljä laatuelokuvaa poistuu Tampereen ohjelmistosta

Pink Twinsin viisiminuuttinen videoteos on inspiroitunut muun muassa Stanley Kubrickin Hohto-elokuvasta.

Antti LähdeAamulehti

Näyttelyt

Rajataiteen 20-vuotisjuhlanäyttely Galleria Rajatilassa päättyy tiistaina 19.9. Galleria on auki arkisin kello 13–18 ja viikonloppuisin kello 12–16.

Näyttelyyn on tilattu uusia teoksia galleriassa vuonna 1997 esillä olleilta taiteilijoilta. Yläkerrassa on esillä Vesa-Pekka Rannikon veistoksia, valokuvia ja installaatio Janne Laineelta sekä valokuvia ja videoteos Vesa-Pekka Rannikolta. Alakerrassa on nähtävillä Pink Twinsin 5-minuuttinen videoteos Overlook.

Antti Oikarisen teoksia on esillä Serlachius-museo Göstan Maalauksia-näyttelyssä sunnuntaihin 17.9. asti. Minimalistinen käsitetaiteilija leikittelee teoksissaan käsitteillä veistos, maalaus, pohja ja pinta.

Mikko Ängeslevän näyttely Second Hand Bliss Sastamalan Galleria Ansa Puntalossa päättyy lauantaina 16.9.

Teatteri

Tanssiteatteri MD pitää 20-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi ovet auki perjantaihin 15.9. saakka. Hällä-näyttämölle voi tulla kurkistamaan päivittäin kello 12–16. Talossa tapahtuu paljon: tanssijat harjoittelevat muun muassa esityksiä Taikalaatikko, Pieni lelukauppa ja Tanssiva Muumilaakso. Henkilökunta kertoo samalla tanssiteatterin toiminnasta ja arjesta.

Hällä-näyttämöllä ehtii lisäksi piipahtamaan Santeri Sammakon seikkailuissa. Perheen aivan pienimmille suunnatusta tanssiesityksestä on vielä yksi näytös, keskiviikkona 13.9. kello 10.

Grass Business
Teatteri Mukamasin suositun Kotiläksy-näytelmän jatko-osa on visuaalinen esitys, joka tuo esiin unelmia, joita jokainen voi saavuttaa.

Teatteri Mukamasin suositun Kotiläksy-näytelmän jatko-osa on visuaalinen esitys, joka tuo esiin unelmia, joita jokainen voi saavuttaa.

Teatteri Mukamasin syksyn uutuus on suositun Kotiläksy-näytelmän jatko-osa. Siitä on näytöksiä vielä keskiviikosta perjantaihin 13.–15.9. kello 10 sekä torstaina 14.9. ja lauantaina 16.9. kello 18.

Elokuva

Torstaina 14.9. Tampereen elokuvateattereissa on tarjolla kolme viimeistä leffanäytöstä mattimyöhäisille.

Hannaleena HaurunLauri Mäntyvaaran tuuheet ripset esitetään Cine Atlasissa vielä kello 14.40. Agnieszka Hollandin Jäljet-elokuvan viimeinen näytös on Niagarassa kello 18.30. Ohjelmistosta poistuu torstaina myös Charlize Theronin tähdittämä agenttitrilleri Atomic Blonde, jonka voi nähdä Cine Atlasissa kello 19.

The Handmaidenin ehtii nähdä Niagarassa vielä kolmasti. Korealaisen Chan-wook Parkin eroottinen trilleri nähdään keskiviikkona 13.9. kello 18, lauantaina 16.9. kello 20.15 ja tiiistaina 19.9. kello 20.30.

Elokuvista Lauri Mäntyvaara ja The Handmaiden saivat Aamulehdessä neljä tähteä, Jäljet ja Atomic Blonde puolestaan kolme.

Jonathan Prime
Charlize Theron on Mi6:n tappaja Atomic Blonde -trillerissä.

Charlize Theron on Mi6:n tappaja Atomic Blonde -trillerissä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio