Menot

Vielä ehdit: Loving Vincent, Saamelaisveri, Ikitie... peräti kahdeksan elokuvaa poistuu Tampereen teatterien seuraavan viikon aikana

Riitta Forsmanin metallilaatoille raaputettuihin ihmisiin voi tutustua ensi tiistaihin asti.

Cinemanse oy
Vielä ehdit: Loving Vincent, Saamelaisveri, Ikitie... peräti kahdeksan elokuvaa poistuu Tampereen teatterien seuraavan viikon aikana

Loving Vincent on maailman ensimmäinen kokonaan käsinmaalattu pitkä elokuva. Se koostuu 65 000 maalauksesta.

Antti LähdeAamulehti

Elokuva

Kehräsaaren Niagara-teatterissa järjestetään keskiviikkona 7.2. viimeiset näytökset elokuvista Return to Montauk (klo 14), The Red Turtle (klo 16) ja Loving Vincent (klo 18.30).

Torstaina 8.2. on viimeinen mahdollisuus nähdä Tammisunnuntai 1918 (klo 18.45) ja perjantaina 9.2. puolestaan Saamelaisveri (klo 16.30).

Downsizing-elokuvan viimeiset näytökset ovat Finlaysonin Plevnassa keskiviikkona 7.2. kello 14.30 ja Koskikeskuksen Cine Atlasissa maanantaina kello 14.15.

Jussi-ehdokkuuksia haalineen Ikitien voi nähdä vielä Cine Atlasissa sunnuntaina 11.2. kello 19.45 ja Plevnassa tiistaina 13.2. kello 14.15.

Viulistin viimeiset näytökset ovat Cine Atlasissa torstaina 8.2. kello 16.40 ja sunnuntaina 11.2. kello 19 sekä Plevnassa tiistaina 13.2. kello 14.15.

Franziska Strauss
Nina Hoss esittää menestyskirjailijan (Stellan Skarsgård) puolisoa saksalaisen Volken Schlöndorffin ohjaamassa draamassa Return to Montauk.

Nina Hoss esittää menestyskirjailijan (Stellan Skarsgård) puolisoa saksalaisen Volken Schlöndorffin ohjaamassa draamassa Return to Montauk.

Teatteri

Tampereen steinerkoulun 5B-luokka esittää Ihmemaa Oz -näytelmää Rudolf Steiner -koululla (Muotialantie 79–81). Elokuvamusikaalina rakastettu tarina kertoo tytöstä, joka tapaa Velho Ozin maassa muun muassa Variksenpelättimen, Peltimiehen ja Leijonan. Näytökset ovat torstaina 8.2. kello 18 ja lauantaina 10.2. kello 13. Liput ovat 5 euroa aikuisilta ja 3 euroa lapsilta. Väliajalla on kahvio.

Improvisaatioteatteri Snorkkelin esittää täysin improvisoidun kokoillan musiikkinäytelmän Yhden illan juttu Tampereen Demo-teatterissa (Hämeenpuisto 28 D) perjantaina 9.2. ja lauantaina 10.2. kello 19.

Oriveden Taiston talolla (Asematie 9) nähdään yhteisölähtöisesti toteutettu teatteriesitys On kirkkaana päivä ja ilta – vanhan miehen tunnustukset lauantaina 10.2. kello 15.

Näyttelyt

Galleria Rajatila
Riitta Forsman käyttää taideteoksissaan hyödyksi kierrätysmateriaaleja.

Riitta Forsman käyttää taideteoksissaan hyödyksi kierrätysmateriaaleja.

Riitta Forsmanin näyttely Ihmisiä ja metallia on esillä Tampereen Galleria Rajatilassa tiistaihin 13.2. asti. Forsman hyödyntää installaatioissaan usein kierrätysmateriaaleja. Samoin 13.2. päättyy ryhmänäyttely Tila2 Pirkkalan Galleria 2:ssa. Näyttelyn taiteilijat ovat Ruitong Zhao, Leena Lehti, Linnea Meuronen, Ritvamarja Rantala, Mariliina Valkama ja Tiia Viiltola. Terhi Hurstin maalausnäyttely Heijastuma päättyy Tampereen Galleria Saskiassa puolestaan keskiviikkona 14.2.

Visavuoren museon Kari-paviljongin kaksi näyttelyä päättyvät sunnuntaina 11.2. Sata vuotta elämää ja kuvaa -näyttelyssä on esillä Päivölän Kuvataidelinjan Suomi100-teemaisia lyhytelokuvia. Lisäksi on esillä Satu Kiurun grafiikkaa otsikolla Fragmentteja tiedostamattomasta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio