Vedon hävinnyt Samu Haber nöyrtyi – Intohimoinen HIFK-fani teki oodin Tapparalle

Samu Haber on vihdoin saanut valmiiksi oodinsa Tapparalle. Haber hävisi Aamulehden toimittajan kanssa lyömänsä vedon Tapparan ja HIFK:n välisestä välieräsarjasta. Vedonlyönnin panoksena oli ylistyslaulu vedon voittaneen suosikille.

Kuvakaappaus Haberin videolta
Vedon hävinnyt Samu Haber nöyrtyi – Intohimoinen HIFK-fani teki oodin Tapparalle

Samu Haber tunnustaa videolla, että veikkaus meni pieleen.

Marja AaltioAamulehti

Tulihan se sieltä, Samu Haberin ylistyslaulu Tapparalle. Perjantaina aamuna sähköpostissa odotti iloinen yllätys. Samu Haber oli studiokiireiltään ehtinyt riimitellä ylistyslaulun Tapparalle ja lähettänyt videon Aamulehden sähköpostiin.

 

Tarinahan meni näin: Tämän kevään Vain elämää -kautta mainostettiin huhtikuun alussa toimittajille laivaristeilyllä. Odottelin seuraavaa haastatteluvuoroani, ja Haber odotteli, milloin seuraava toimittaja tulee häntä jututtamaan.

Ensimmäinen semifinaali oli juuri alkamassa ja Haber innostui kehumaan omaa suosikkiaan HIFK:ta. Pakkohan siihen keskusteluun oli tamperelaisen toimittajan puuttua. Sanailun seurauksena lyötiin veto: jos Tappara voittaa välieräsarjan, laulaa Haber oodin Tapparalle. Jos HIFK voittaa, joudun minä rustaamaan laulun.

Onnekseni Tappara hoiti homman kotiin ja Samu Haber hoiti oman hommansa ja riimitteli ylistystä Tapparalle. Voittajan on helppo hymyillä.

Lue myös:

Vain elämää -tähden hullu vedonlyönti: Katso mitä hän lupasi tehdä, jos Tappara voittaa


Kommentit (7)

  • Genrepoliisi

    Ihan oikeansuuntaista tekemistä – mutta eikö tuo ollut tyylilajiltaan ennemminkin stadilainen elegia kuin _oodi_? Genret holliin!

    Eiköhän sille helsinkiläisorkesterille käy ensi kaudellakin vastaavan- eli totutunlaisesti Terässinfonian pyörteissä. 😉

  • Tapparannaine

    Hyvä Marja Aaltio ja Samu Haber! 👍

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio