Minna Ohtamaa

Valkeakosken kaupunginteatterin johtajaksi on valittu TeM Minna Kangas. Akaalainen Kangas aloittaa työssään 1.3.2018 alkaen.

–Olen todella iloinen! Jännittävä olo olla uuden elämänvaiheen kynnyksellä, Kangas kommentoi.

Hän kertoo odottavansa innolla sitä, että pääsee tekemään töitä Valkeakoskella.

–Olen aina rakastunut tätä [Valkeakosken] teatteria. Kiitollinen olo on. Olin jo ihan fiiliksissä, kun pääsin haastatteluihin niin kovien hakijoiden kanssa.

Kangas on työskennellyt freelance-näyttelijänä vuodesta 2002 sekä vuorovaikutus- ja ilmaisutaitokouluttajana vuodesta 2003. Hän on tehnyt töitä erityisesti harrastajien parissa: hän on muun muassa opettanut ja ohjannut nuorten ryhmiä Akaassa. Kangas on myös Valkeakoski-opiston lausuntaryhmä Riimin opettaja ja ohjaaja.

Kangas on valmistunut Tampereen yliopiston näyttelijätyön laitokselta. Hän on työskennellyt muun muassa Seinäjoen kaupunginteatterissa ja Teatteri Eurooppa Neljässä, jonka perustajajäsen hän on. Kankaan tuoreimpia ohjauksia on marraskuun alussa ensi-iltansa saanut Akaa 100 -kansanmusikaali.

Valkeakosken kulttuuritoimenjohtaja Reijo Tepsa toteaa, että Kankaan vahvuutena on nimenomaan harrastajien ohjaaminen.

–Meillä Valkeakoskella on ammattivetoinen harrastajateatteri, ja Kankaalla oli hakijoista eniten koemusta harrastajateatterin tekemisestä. Paras valittiin.

Kankaan varalle on valittu TM Tero Heinämäki.

Valkeakosken kaupunginteatterin uudeksi johtajaksi valittiin kesällä alun perin Antti Majanlahti, joka kuitenkin menehtyi ennen kuin ehti aloittaa työt Valkeakoskella.

Edit: Lisätty Minna Kankaan kommentit.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Teatterin taso on viime aikoina ollut surkean huono. Entinen tasokas teatteri on vajonnut pohjamutiin. Toivottavasti nyt tulee muutos.

  • Nimetön

    Onnittelut teatterille hyvästä päätöksestä!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio