Menot

Valitse näistä: Sunnuntaina järjestetään laskiaistapahtumia moneen makuun

Eriika Ahopelto / Aamulehden arkisto
Valitse näistä: Sunnuntaina järjestetään laskiaistapahtumia moneen makuun

Kun ensin reippailee, päälle voi nauttia vaikkapa laskiaispullan.

Elina LaurilaAamulehti

Sunnuntaina vietetään laskiaissunnuntaita. Siihen kuuluvat olennaisena osana paitsi laskiaispullat myös ulkoilu koko perheen voimin.

Koulukadun kentällä järjestetään sunnuntaina 11.2. kello 14–15.30 koko perheen Lunta ja jäätä -laskiaisrieha. Ohjelmassa on muun muassa koiravaljakkoajelua, taitoluistelunäytös, onnenpyörä ja leikkimielisiä kisoja, joihin osallistuu myös Ilveksen liigapelaajia. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tallipihan koko perheen laskiaisriehaa vietetään kello 11–16. Ohjelmassa on muun muassa hevosvaunuajelua, ponitalutusta ja lisäksi Nuppu-nalle tapaa lapsia ja on halattavana kello 12–16. Vapaa pääsy.

Kaukajärven talvipäivää vietetään Haiharan taidekeskuksessa kello 10–14. Tapahtumassa esiintyy taikuri Paspartuu. Lisäksi ohjelmassa on muun muassa perhekirkko, askartelua ja poniratsastusta. Vapaa pääsy.

Laskiaissunnuntai 11.2.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio