Kotimaa

Testi paljastaa villikoiraprosenttisi – oletko oikea Dingo-fani?

Kymmenen kysymyksen tiukka visamme paljastaa Dingo-tietämyksesi. Onko sydämessäsi yhä silkkihuivin pehmeä paikka viidelle maankiertäjälle?

KARI PEKONEN
Testi paljastaa villikoiraprosenttisi – oletko oikea Dingo-fani?

Tältä näytti Neumann vuonna 1985. Muistatko miehen vaiheet tarkasti kuin unesi?

Kirsikka Otsamo, Arttu RantakärkkäAamulehti

Dingosta tutut Neumann, Jonttu, Quuppa, Pepe ja Pete pitävät perjantaina tiedotustilaisuuden suunnitelmistaan vuodelle 2017.

Porissa vuonna 1982 perustettu Dingo on jäänyt suomalaisen kevyen musiikin historiaan yhtenä kaikkien aikojen suosituimmista suomalaisista yhtyeistä.

Dingon klassisen kokoonpanon kultavuosina 1984–1986 yhtye rikkoi kaikki siihen asti tehdyt levy- ja konserttimyynnin ennätykset Suomessa.

Yhtye villitsi suomalaisnaiset laajalla ikähaarukalla. Kuuluitko joukkoon jo tuolloin, vai oletko myöhemmin herännyt ihailija? Tiedätko kaiken Dingosta ja sen värikkäistä vaiheita?

Testaa Dingo-tietosi Aamulehden Dingo-visalla tästä:


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • aapo

    silloin kyllä kuuntelin aika paljon rockimpaa. naiseni kyllä tätä. hiukan silloin kyllä hymyilin.. nyt nuo tutut biisit vaan on Niin ihanaa nostalgiaa. jees!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio