Musiikki

Lähetys Tampere Filharmonian konsertista on nyt päättynyt – jos suora lähetys jäi näkemättä, ei hätää

Orkesteri soitti Igor Stravinskyn legendaarisen Kevätuhrin ja Dmitri Shostakovitshin ensimmäisen viulukonserton Tampere-talossa loppuunmyydylle salille.

Eriika Ahopelto/Aamulehti
Lähetys Tampere Filharmonian konsertista on nyt päättynyt – jos suora lähetys jäi näkemättä, ei hätää

Tampere Filharmonian kauden päätöskonsertin johtaa Santtu-Matias Rouvali.

Elina LaurilaAamulehti

Aamulehti tarjosi Tampere Filharmonian kevätkauden päätöskonsertin suorana lähetyksenä perjantaina 25.5. Konsertti alkoi kello 19 ja kesti noin kello 21:een asti.

Lähetys on nyt päättynyt. Aamulehti kiittää seurasta.

Jos et ehtinyt mukaan suoraan lähetykseen, konsertti tulee ensi viikolla kokonaisuudessaan Aamulehden tilaajien katsottavaksi Aamulehden verkkosivuille puolen vuoden ajaksi.

Orkesteri soitti Igor Stravinskyn legendaarisen Kevätuhrin ja Dmitri Shostakovitshin ensimmäisen viulukonserton. Solistina soitti Guy Braunstein, ja orkesteria johti Santtu-Matias Rouvali.

Aamulehti oli paikalla, kun Filharmonia harjoitteli Kevätuhria Tampere-talossa tiistaina. Jutusta voit katsoa ja kuunnella 1900-luvun vaikutusvaltaisimman sävellyksen kolme avainkohtaa toimittaja Harri Hautalan esittelyillä varustettuna.

Lähetyksen tuottaa AlfaTV.

Kapellimestari Santtu-Matias Rouvali kommentoi Kevätuhrin suosikkikohtaansa ja toivottaa Aamulehden lukijat tervetulleeksi konserttiin:

 

Lue myös: Kaikki huippumaestrot lähietäisyydeltä nähnyt viulisti kehuu vuolaasti Rouvalia: "Hänen taitonsa tuovat mieleen Claudio Abbadon”


Lue myös nämä


Kommentit (6)

  • Ritva

    Aivan upea asia Aamulehdeltä tarjota tällainen fantastinen konsertti Aamulehden tilaajien seurattavaksi! Itse en voinut seurata konserttia varsinaisena lähetyspäivänä, sillä kännykkäni pätki pahemman kerran. Mutta onni onnettomuudessa, konsertti on kuultavissa puolen vuoden ajan ensi viikosta alkaen.
    Lisää konsertteja verkkosivuille, kiitos!

  • Eero ja Leena Saikkonen

    Kiitoksia Aamulehti loistavasta ideasta. Nautimme kotisohvalla superhienosta konsertista. Lisää tällaista, koska konserttilippujen saanti on tosi vaikeaa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio