Saara TunturiAamulehti

On jälleen aika Tampere Kulpii -tapahtuman perinteeksi muodostuneen Cosplay-kilpailun. Niin kuin aina, mukana on toinen toistaan mielikuvituksellisempia hahmoja ja upeita toteutuksia.

Kolme eniten ääniä saanutta pokkaa Tampere Kuplii -tapahtuman pokaalin.

Aamulehti kertoo voittajan ensi viikolla. Äänestysaikaa on keskiviikkoon 23.maaliskuuta kello 15:een asti.

Hahmoista kerrotaan ensin esittäjän nimi tai nimimerkki, sitten esitettävän hahmon nimi ja lopuksi lähde, mistä hahmo on. Kaikki valokuvat on ottanut Santtu Pajukanta. Anna äänesi!


Kommentit (4)

  • Momo

    Komean näköinen Harry Potter Elokuvasta , tuollainen olkapää kelpaisi nojata . Muutenkin lempihahmo ja hyvä esintyjä ja komea .

  • Kyuu

    Kaikki kuvat noista löytää www.conikuvat.fi -> kuva-arkisto osoitteesta myös isompia. Ja tuo äänestys, tuossa on tommonen pallero jokaisen kuvan vieressä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio