Tamperelaisnuoret pääsevät harrastamaan liikuntaa ilmaiseksi – nuorten treenit jatkuvat tällä viikolla

Sampo Rautamaa / Aamulehden arkisto
Tamperelaisnuoret pääsevät harrastamaan liikuntaa ilmaiseksi – nuorten treenit jatkuvat tällä viikolla

Nuorten treeneihin on helppo mennä, vaikka ei olisi aiempaa treenikokemusta.

Elina LaurilaAamulehti

Tamperelaisnuoret pääsevät tänä keväänäkin harrastamaan ilmaiseksi liikuntaa. Maksuttomat nuorten treenit jatkuvat tällä viikolla joulutauon jälkeen. Treenejä jatketaan aina toukokuulle asti.

Lajeissa on valinnan varaa kuntosalista sählyn kautta showtanssiin. Joka kuun viimeisenä tiistaina ja perjantaina pääsee kokeilemaan kiipeilyseinää NMKY:n salissa. Treenit ajoittuvat pääsääntöisesti iltapäivään ja alkuiltaan.

Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää, kun ilmestyy paikalle.

11–29-vuotiaille tarkoitettuihin treeneihin voi tulla mukaan milloin tahansa kesken kauden.

Kevään treeniaikataulut löytyvät tästä linkistä.

Nuorten treenit ti 9.1. klo 15.30 parkour 11–13-vuotiaille Tampereen stadionin salissa 6, klo 15.30 nuorten kuntosali 15–29-vuotiaille Tampereen Uintikeskuksessa, klo 16 sulkapallo Raholan liikuntakeskuksessa ja klo 16 sirkus Kuivaamossa Hiedanrannassa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio