Elokuvat

Tältä näyttää Cheek-elokuva: Ensimmäisten maistiaisten perusteella luvassa on ainakin naisia ja väkivaltaa

Veljeni vartija -elokuvan ensimmäinen traileri näyttää myös sen, että näyttelijä Antti Holma muistuttaa roolissaan todella paljon Cheekin kaksosveljeä Jere Tiihosta.

Petri Huhtinen / Aamulehden arkisto
Tältä näyttää Cheek-elokuva: Ensimmäisten maistiaisten perusteella luvassa on ainakin naisia ja väkivaltaa
Elina LaurilaAamulehti

Rap-artisti Cheekistä kertovasta elokuvasta on julkaistu ensimmäiset maistiaiset. Veljeni vartija -elokuvan virallinen traileri julkaistiin keskiviikkona.

Pääset näkemään trailerin tästä:

 

Pääosassa sekä Cheekinä että tämän veljenä Jere Tiihosena nähdään Antti Holma.

Valkeakoskesta tuli Imatra

Elokuvaa on kuvattu kevättalvesta 2017 syksyyn 2017. Kuvauksia on ollut muun muassa veljesten kotikaupungissa Lahdessa, Valkeakoskella, joka esittää elokuvassa Imatraa, Helsingissä Cheekin kodissa ja Los Angelesissa.

Viime kesänä elokuvaa kuvattiin myös Tampereella Blockfesteilla.

Lue lisää: Video: Yllätysvieras kaappasi Profeettojen show'n Blockfesteillä – Cheek-elokuvaa kuvattiin salaa tapahtumassa

Lue lisää: Tältä näyttivät Veljeni vartija -elokuvan kuvaukset Valkeakoskella: "Ketä Cheek vetää tänään turpaan?"

Veljeni vartija -elokuvan ohjaa JP Siili ja se tulee ensi-iltaan 31. tammikuuta 2018. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Armi Toivanen, Saga Sarkola, Anna-Leena Härkönen ja Kai Lehtinen.

Alma Median arkisto
Jare ja Jere Tiihosesta kertova elokuva tulee ensi-iltaan tammikuun lopussa.

Jare ja Jere Tiihosesta kertova elokuva tulee ensi-iltaan tammikuun lopussa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio