Swäg saattelee vuoden 2017 hautaan – suomiteknon veteraani Sasse soittaa Hiedanrannassa

Swäg järjestää jälleen uudenvuodenjuhlat Hiedanrannan Kuivaamolla.

Sami Korhonen
Swäg saattelee vuoden 2017 hautaan – suomiteknon veteraani Sasse soittaa Hiedanrannassa

Berliiniläistynyt dj Sasse tunnetaan myös nimellä Freestyle Man.

Kalle Virnes

Swäg järjestää jälleen uudenvuodenjuhlat Hiedanrannan Kuivaamolla. Vieraaksi on kutsuttu tuottaja ja dj Sasse eli Klas Lindblad. Turun konemusiikkipiireissä vaikuttanut Sasse julkaisi ensimmäiset biisinsä Freestyle Man -nimellä Puu- ja Sähkö-levymerkeillä jo 1990-luvulla. Oma, tyylikkääseen houseen ja teknoon keskittyvä Moodmusic-yhtiö on sekin toiminut jo yli 20 vuotta.

Freestyle Manin uusin kaksitoistatuumainen, Jimi Tenorin kanssa tehty Sleepover, julkaistiin viime kuussa. Viikot Berliinin Blackhead-studiolla viettävä Lindblad keikkailee viikonloppuisin ympäri maailmaa, joten on Lielahdessa harvinainen näky. Tehdasmaisemista voivat kovakuntoisimmat juhlijat vielä suunnata Puutarhakadun uuteen Twenty One -yökerhoon aamujatkoille.

Swäg Rips 2017 Kuivaamolla 31.12.

Kuuntele: Freestyle Manin Love Story vuodelta 1997.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio