Televisio

Silta-sarjan päätöskausi alkaa kylmäävästi: Saga taistelee oikeuksistaan vankilassa

Silta-sarjan päätöskausi palaa kaiken alkupisteeseen Juutinrauman sillan alle.Saga Norénin pari Henrik alkaa tutkia sillan alla kuoliaaksi kivitetyn naisen tapausta.

Yle Kuvapalvelu
Silta-sarjan päätöskausi alkaa kylmäävästi: Saga taistelee oikeuksistaan vankilassa

Sillan päätöskausi alkaa karuilla kuvilla naisvankilasta. Saga on kutistunut varjoksi entisestään.

Raili Roth

Palkitun Silta-rikossarjan päätöskausi alkaa hengästyttävällä tahdilla. Katsoja joutuu Sagan (Sofia Helin) seuraan karuun selliin. On kulunut muutama vuosi siitä, kun poliisi tuomittiin vankilaan äitinsä murhasta.

Saga on kutistunut varjoksi entisestään. Eristetty ja ennaltamäärätty arki ei sovi aspergerin piirteillä varustetulle rikostutkijalle.

Entisenä poliisina Saga joutuu olemaan jatkuvasti varuillaan. Selkää ei kannata kääntää kenellekään.

Ainoa valonpilkahdus ulos umpikujasta ovat uudet todisteet Sagan äidin kohtalosta.

Menneisyyden aaveet

Henrik joutuu tutkimaan murhaa Juutinrauman sillan alla. Nainen on haudattu osittain maahan ja kivitetty kuoliaaksi.

Poliisi alkaa epäillä provokatiivisen murhan motiiviksi poliittisia syitä, kun tutkinnassa nousee esiin vain verkossa toimiva radikaaliryhmä.

Avausjaksojen perusteella Silta on yhä Nordic Noir -rikossarjojen aatelia. Uhkaavan tummasävyinen tunnelma pitää otteessaan tiukasti, kun Saga ja Henrik kamppailevat vuoroin rikollisten, vuoroin menneisyytensä aaveiden kanssa.

Silta TV1 ma 1.1. klo 22

Samaan aikaan SVT:n kanssa

Päärooleissa: Sofia Helin ja Thure Lindhardt.

Yle esittää samaan aikaan Ruotsin SVT:n kanssa.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Aloitusjaksossa paneuduttiin paitsi Sagan karuun kohtaloon, myös koko Euroopassa maahanmuuton ja turvapaikanhakijoiden liepeillä nouseviin uudenlaisiin ongelmiin. Eli hyvin ajankohtaista draamaa.

  • Jari

    Jee,on tätä odotettu. Edelliset kolme kautta olivat todella kovia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio