Saara Aallon parjattu lavashow pistetään Euroviisuissa täysin uuteen uskoon

Matti Matikainen
Saara Aallon parjattu lavashow pistetään Euroviisuissa täysin uuteen uskoon

Saara Aallon UMK:ssa nähty lavashow sai paljon kritiikkiä.

STTHelsinki

Suomen euroviisuedustajan Saara Aallon lavashow uudistuu Lissabonin kisaan. Yle kertoo, että Aallon lavashow on muuttunut täysin siitä, mitä on aiemmin nähty.

Aallon Monsters-kappaleen ympärille rakennettua show'ta arvosteltiin etenkin sosiaalisessa mediassa kovasanaisesti. Show'ta pidettiin muun muassa viisuympäristöön vaatimattomana ja vanhanaikaisena.

–Olemme tehneet paljon työtä saavuttaaksemme mahdollisimman näyttävän ja biisiin sopivan esityksen. Nyt voimme hyvällä mielellä lähteä tavoittelemaan finaalipaikkaa ja sijoitusta mahdollisimman korkealla, sanoo tuottaja tiedotteessa.

Lavashow'n sisältö selviää vasta Lissabonissa. Euroviisut järjestetään toukokuun alkupuolella.

Lue lisää: Yle ei maksa Saara Aallon lauluntekijöitä Euroviisuihin – Yle: Tämä ei ole rahakysymys, kyse on periaatteesta


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio