Rockin rakastettavin pariskunta on ollut yhdessä jo yli 50 vuotta – Vetävät Tampereella duo-keikan

Fullsteam
Rockin rakastettavin pariskunta on ollut yhdessä jo yli 50 vuotta – Vetävät Tampereella duo-keikan

Fred ja Kathleen "Toody" Cole ovat olleet naimisissa jo yli 50 vuotta.

Antti LähdeAamulehti

Kun rumpali Andrew Loomis menehtyi viime keväänä, ilmoittivat Dead Moon -yhtyeen keulahahmot Fred ja Toody Cole, että rock’n’roll saisi jäädä.

Jatkossa he tekisivät vain akustisia duo-keikkoja.

Tämä portlandilaispariskunnalle suotakoon. He ovat totta vie tehneet riittävästi vetäytyäkseen leppoisalle osa-aikaeläkkeelle.

Jalat eivät enää kestä

Fred Colen ura alkoi jo yli puoli vuosisataa sitten The Lollipop Shoppessa. Yhteistä bänditaivalta Toodyn kanssa ehti sitäkin vierähtää nelisenkymmentä vuotta, ensin The Ratsissa, sitten Dead Moonissa ja viimeksi Pierced Arrowsissa.

Soittajat ympärillä ovat vaihtuneet, musiikki ei. Lähtökohta on aina ollut garagessa ja punkissa, joita on aika ajoin höystetty sipauksella psykedeliaa.

Enää Fredin, 68, jalat eivät kestä pitkiä keikkoja painavan sähkökitaran kanssa, mutta rock’n’roll-uskovaisen liekki tuskin sammuu haudassakaan.

Fred & Toody (klo 21) ja Top Down (klo 20) Klubilla to 23.2. Liput 15 e.

VIDEO: Pierced Arrowsin This Is the Day -kappaleen musiikkivideo.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet