Kirjailjat

Riikka Pulkkisen sensuelli muotokuva avaa Suomen ensimmäisen kirjailijakalenterin tammikuussa

Kirjailijakalenterissa esiintyy 12 tunnettua suomalaista kirjailijaa, mukana kolme pirkanmaalaista kovan luokan kirjailijaa.

Otava / Teos
Riikka Pulkkisen sensuelli muotokuva avaa Suomen ensimmäisen kirjailijakalenterin tammikuussa

Riikka Pulkkinen, Johanna Sinisalo ja Juha Hurme ovat kirjailijakalenterin kasvoja.

Markus MäättänenTampere

Juuri ilmestyneessä Suomen kirjailijakalenterissa esiintyy 12 tunnettua suomalaista kirjailijaa. Kalenterin avaa sensuellilla muotokuvallaan tammikuussa 2018 kirjailija Riikka Pulkkinen.

Kalenterin muut kirjailijat ovat helmikuusta lähtien Esko Valtaoja, Antti Tuuri, Anni Kytömäki, Minna Lindgren, Johanna Sinisalo, Olli Jalonen, Märta Tikkanen, Juha Hurme, Kjell Westö, Risto Isomäki ja Pirjo Hassinen.

Kirjailijoista Kytömäki, Sinisalo ja Hurme ovat pirkanmaalaisia.

Jokainen kirjailija on valinnut oman muotokuvansa yhteyteen muutaman lauseen suosikkikirjastaan. Kalenterista löytyvät myös kirjailijoiden teostiedot.

Kalenterin kustantaja on Näkövammaisten Kulttuuripalvelu Ry. Seinäkalenteria voi ostaa Helsingin kirjamessuilta 26.–29. lokakuuta tai Näkövammaisten Kulttuuripalvelusta. Kalenterin hinta on 15 euroa ja sen tuotto käytetään näkövammaisten kulttuuritoimintaan ja syrjäytymisen ehkäisemiseen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio