Retro progerock soikoon – Hällas ja Sammal soittavat Klubilla

Klubilla heiluvat torstaina pitkät rokkitukat ja kovassa nosteessa oleva ruotsalaisyhtye Hällas.

ALT AGENCY
Retro progerock soikoon – Hällas ja Sammal soittavat Klubilla

Turkulainen Sammal perustettiin 2004 laulaja Janu Kiviniemen ja kitaristi Jura Salmen toimesta.

Vilma FlinkmanAamulehti

Ruotsalainen hard rockia ja progea yhdistelevä Hällas ja turkulainen progebändi Sammal esiintyvät torstaina Klubilla.

Linköpingistä ponnistava Hällas sai viime syksynä julkaistulle Excerpts… from a Future Past -abumilleen innostuneen vastaanoton. Hällasin tuplakitaroin ja uruin höystetyllä musiikilla onkin selkeästi tunnistettava oma tyyli. Hyvän fiiliksen musiikki sekoittaa rauhallista progea, retroa occult rockia ja vanhan hard rockin poljentoa. Hittibiisi Star Rideria jää fiilistelemään loopille.

Klubin illan avaa myös menneistä ammentava Sammal. Turkulainen progebändi on toiminut nykymuodossaan vuodesta 2010. Sammal julkaisi maaliskuussa kolmannen täyspitkän studioalbumina Suuliekin, joka sai Aamulehden arvostelussa neljä tähteä. Viisihenkisen bändi esittää musiikkiansa suomen lisäksi ruotsiksi.

Hällas ja Sammal Klubilla torstaina 12.7 klo 20. Liput ovelta 12 euroa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio