Musiikki

Punkia, psykeä & improa: Tampereella kolmen minifestarin viikonloppu

Tullin alueella vietetään kolmen minifestivaalin viikonloppua. Telakalla hehkuu jazz. Tullikamarin puolella rockataan niin brittipunkin kuin raskaan psykedelian tunnelmissa.

Svart Records
Punkia, psykeä & improa: Tampereella kolmen minifestarin viikonloppu

Jess and the Ancient Ones perustettiin vuonna 2010 kuopiolaisen Deathchain-yhtyeen raunioille. Yhtyeen laulaja on Jasmin Saarela.

Antti LähdeAamulehti

Joulurauhalle pannaan Tullin alueella loppiaisena piste punkin, jazzin ja raskaan rockin voimalla.

Seuraavassa esittelemme lyhyesti kiinnostavimman esiintyjän viikonlopun kunkin minifestivaalin ohjelmistosta.

Chron Gen

Maailman ensimmäinen "puutarhakaupunki" Letchworth, rakennettiin vuonna 1903 Lontoon pohjoispuolelle. Puistoidyllissä sai alkunsa Chron Gen, yksi 1980-luvun alun brittipunkin aarteista, joka antoi kyytiä Smokien Alicelle siinä missä Kari Tapiokin.

Punk Rock XMAS 5.1.

Savela & Forsman

Eero Savela ja Alf Forsman löivät musiikilliset hynttyynsä yhteen vuonna 2016. Trumpetistin ja rumpalin liitosta on syntynyt toistaiseksi yksi albumi, Karkia Mistikan syksyllä julkaisema Affe ja Eero. Duo uskoo musiikissaan vapauteen ja hetken oivalluksiin.

Telakka Jazz 6.1. klo 21.

Jess & the Ancient Ones

Kuopiolainen Jess and the Ancient Ones on nousemassa yhdeksi eurooppalaisen psykedelian arvostetuimmista tekijöistä. Kolmosalbumillaan The Horse and Other Weird Tales bändi tulkitsee 1960-luvun synkkää puolta – parin minuutin rautaisannoksissa.

Svart Fest II 6.11. klo 22.

Tullinaukiolla tapahtuu

Punk Rock XMAS: Anti Pasti, Chron Gen, Nolla nolla nolla. Liput 22,50 e. Klubi 5.1.

Telakka Jazz: mm. Samanna, Black Motor, Eero Savela. …Liput 15–25 e. Telakka 5.–6.1.

Svart Fest II: mm. Jess and the Ancient Ones, Seremonia. Liput 14,50 e. Klubi 6.1.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio