Musiikki

Popeda ei suostu muuttamaan 40-vuotista sääntöään – Emma-gaalan esiintyminen peruttiin

Silja Viitala
Popeda ei suostu muuttamaan 40-vuotista sääntöään – Emma-gaalan esiintyminen peruttiin
Mikko NiimesAamulehti

Suomirockin legendoihin lukeutuva Popeda ei esiinny Emma-gaalassa helmikuun 3. päivänä. Pate Mustajärven kipparoima bändi kertoo asiasta tylyssä mutta asiallisessa sosiaalisen median viestissään.

Saatesanoina Facebookissa julkaistulle kuvalle on kirjoitettu "Ei pelleillä, vaan touhutaan asianmukaisesti. Rok."

Julkaisu sisältää myös tarkat perustelut päätöksen taustalla:

–Pahoitellen joudumme kertomaan, että yhtyeen esiintyminen helmikuun alun Emma-gaalassa joudutaan perumaan, koska gaalassa ei ole mahdollista soittaa livenä vaan ainoastaan taustanauhojen avulla. Popeda on livebändi eikä tunne tarvetta muuttaa tapojaan 40 vuoden jälkeen, yhtyeen virallisilla Facebook-sivuilla kirjoitettiin tänään.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iskelmä.fi.

Milloin Popeda lopettaa? Aamulehti jutteli Pate Mustajärven kanssa marraskuussa, kun bändi promosi Ratinan-keikkaansa Näsinneulassa:

 

Lue myös nämä


Kommentit (49)

  • Heppoiset eväät

    Lihaa ja perunaa kappale kertoo kuinka huono bändi Popeda on varsinkin sanoitusten suhteen. Paljon ei ole taidot muuttuneet Mauno soittaa stereoo kappaleen ajoista.

  • Nimetön

    Hianoa Popeda. Pitää tyylinsä eikä nuoleskele ohjelma/mediahipstereitä ja taitaa pärjätä ilman someakin 6h päivässä?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio