Menot

Petra on konkari jo kolmekymppisenä – Tiktak-tähti perjantaina ilmaiskeikalla Tampereella

Hemingays'-ravintolan Iholla-illoissa käydään esiintyjän tuotantoa läpi pienimuotoisesti, intiimissä ympäristössä.

Kari Heikkilä
Petra on konkari jo kolmekymppisenä – Tiktak-tähti perjantaina ilmaiskeikalla Tampereella

Tiktakissa suosioon noussut Petra nähtiin viime vuonna Vain elämää -ohjelmassa.

Kalle Virnes

Tarjolla on vuosituhannen vaihteen nostalgiaa. Aina, kun joku mainitsee Tiktak-yhtyeen, alkaa päässä soida läpimurtohitin sanat:

"Hei lopeta / et saa / mua susta välittämään... "

Tiktakin kesällä tapahtuvaa paluuta odotellessa voi hyvin käydä Petran keikalla Hemingway'sissä. Jos tämä ei tullut Vain elämää -ohjelmassa mainituksi, niin tyttöbändi Tiktak toimi vuodet 1999–2007.

Solisti Petra lähti soolouralle ja julkaisi kolme albumia sekä kokoelman Päiväkirjat 2007–2017. Harvalla kolmekymppisellä artistilla on näin mittava ura takanaan.

Iholla-illoissa käydään esiintyjän tuotantoa läpi pienimuotoisesti, intiimimmässä ympäristössä kuin kesän festarikeikoilla. Iltaan on vapaa pääsy, joten kannattanee olla ajoissa.

Petra Iholla-illassa Hemingway's Koskikadussa perjantaina 5.1. klo 23.

Video: Petran musiikkivideo Ketun silmät.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio