Kirjat

Päivi Heikkilä-Halttusesta Onnimannin päätoimittaja

Lehteä julkaiseva Lastenkirjainstituutti juhlii keväällä 40-vuotispäiviään.

Tuomas Sarparanta
Päivi Heikkilä-Halttusesta Onnimannin päätoimittaja

Päivi Heikkilä-Halttunen on lasten- ja nuortenkirjallisuuden tutkija ja kriitikko, joka tunnetaan myös Lastenkirjahylly-blogista.

Nina LehtinenAamulehti

Lastenkirjainstituutin Onnimanni-lehden päätoimittajaksi on kutsuttu FT Päivi Heikkilä-Halttunen.

Heikkilä-Halttunen aloittaa Onnimannin päätoimittajana kesäkuun alusta, ja ensimmäinen hänen vastuullaan oleva lehti ilmestyy lokakuussa.

Onnimannista 30 vuotta vastannut kirjailija, toimittaja Tuula Korolainen päättää työnsä omasta pyynnöstään Onnimannin juuri ilmestyneeseen numeroon, joka on tänä keväänä 40-vuotispäiviään juhlivan Lastenkirjainstituutin juhlanumero.

Tampereella toimiva Lastenkirjainstituutti on valtakunnallinen lasten- ja nuortenkirjallisuuden sekä lastenkirjataiteen edistämis- ja tiedotuskeskus ja erikoiskirjasto.

Lastenkirjaintituutti

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio