Kirjat

Nuoret kirjakriitikot: vlogi-arviossa Laura Lähteenmäen nuortenromaani Nutcase

Kuvakaappaus
Nuoret kirjakriitikot: vlogi-arviossa Laura Lähteenmäen nuortenromaani Nutcase

Siiri Torvinen, 14, arvioi Laura Lähteenmäen nuortenromaanin Nutcase.

Jussi SaarinenAamulehti

Aamulehden Nuoret kirjakriitikot -videosarjassa pirkanmaalaiset, kirjallisuudesta kiinnostuneet lapset ja nuoret arvioivat heitä kiinnostavia kirjoja. He ovat itse tehneet arviot videomuodossa.

Sarjan toisessa osassa ylöjärveläinen Siiri Torvinen, 14, arvioi Laura Lähteenmäen nuortenromaanin Nutcase.

Katso videokritiikki:

 

Nuoret kirjakriitikot -videosarjan tekijät ovat Lastenkirjainstituutin Lasten kirjallisuuspiirin jäseniä. Piiri aloitti toimintansa Tampereella viime syksynä.

Idea videokritiikeistä syntyi kirjallisuuspiirissä.

- Näissä videoissa ideana on saada nuorten ääntä esille ja kertoa heitä itseä kiinnostavista asioista heille luontevalla tavalla, kertoo piirin vetäjä, sanataideohjaaja Pia Krutsin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet