Nina LehtinenAamulehti

Tulevat näyttelijät ovat osaavaa väkeä: he paitsi laulavat ilman säestystä a cappella, myös säestävät itseään pianolla ja beatboxaavat.

Nätyn kevään 2018 Laulustudio-opintojakson päätöskonsertissa kuullaan toisen vuosikurssin opiskelijoiden tulkintoja tunnetuista ja vähemmän tunnetuista lauluista. Lauluja on käsitelty musiikkityylistä riippumatta puheenvuoroina, jotka muodostavat kaaren tälle kaksiosaiselle konsertille.

Keskiviikkona ja torstaina Teatterimontussa kuultavat konsertit on ohjannut yliopistonlehtori Soila Sariola-Lehtinen. Esiintymässä ovat Anna Böhm, Arttu Soilumo, Heli Hyttinen, Sofia Smeds, Miko Petteri Jaakkola, Niklas Rautén, Inke Koskinen, Santeri Niskanen, Samuel Kujala, Ville Mikkonen, Linnea Leino ja Minea Lång.

Näty laulaa! Teatterimontussa, Tampereen yliopiston päärakennus, Kalevantie 4, keskiviikkona 16.5. klo 19 ja torstaina 17.5 klo 14.


Kommentit (1)

  • Tamperelainen

    Tosi hyviä on Nätyn opiskelijoiden jutut olleet!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio