Linnan juhlat

Näin Some repesi alpakoista: Eläin nousi itsenäisyyspäivän symboliksi

Alpakat nousivat tämän itsenäisyyspäivän symboliksi.

Ossi Ahola / Aamulehti
Näin Some repesi alpakoista: Eläin nousi itsenäisyyspäivän symboliksi

Lasten itsenäisyysjuhlat siirtyivät alpakoineen jalkapallostadionille.

Raili RothAamulehti

Twitter täyttyi alpakkakuvista ja -videoista Suomen 100-vuotisjuhlapäivänä. Alpakka-gate sai alkunsa, kun lastentapahtuma joutui siirtymään Helsingissä kansallismielisen mielenosoituksen tieltä.

Poliisi kehotti siirtämään Töölöntorille suunnitellun itsenäisyyspäivän lastentapahtuman muualle turvallisuussyistä. Torilla kokoontui keskiviikkona 612-mielenosoitus.

Alpakat nousivat tämän itsenäisyyspäivän symboliksi.

Alpakat alkoivat ilmestyä myös taideteoksiin:

Vanhat matkakuvat Perusta nousivat arvoon arvaamattomaan:

Twiittaajat olivat löytäneet päivityksiinsä yllättävän ilmeikkäitä yksilöitä:

Hupaisan näköiset alpakat ravasivat monen twiiteissä:


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Nimetön

    ”Alpakka presidentinlinnaan ja alpakka sinivalkoisissa. Parranpärinää saatiin sitten näinkin erikoisista, mutta herttaisista eläimistä. Lasten tulisi aina olla etusijalla.”

    Juu ilman muuta. Jos siis tämä lastentapahtuma olisi päättänyt kahta viikkoa aiemmin järjestää tilaisuutensa presidentinlinnassa, niin ei muuta kun linnanjuhlat muualle. Lastenhan tulee aina olla etusijalla.

  • -A-

    Alpakka presidentinlinnaan ja alpakka sinivalkoisissa. Parranpärinää saatiin sitten näinkin erikoisista, mutta herttaisista eläimistä. Lasten tulisi aina olla etusijalla.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio