Markus MäättänenAamulehti

Jos et muista, miltä ensisuudelmasi tuntui, Postimuseo virkistää muistiasi ystävänpäivänä. Postimuseon Suudelma-näyttely koostuu museon vuonna 2003 suomalaisilta keräämistä ensisuudelmakokemuksista. Niihin voi tutustua nyt toistamiseen elävän musiikin säestyksellä ystävänpäivän iltana klo 18.

Näyttelyn vanhimmat muistot ovat 1920-luvulta ja uusimmat 2000-luvun alusta. Niistä heijastuvat eri aikakausien tavat ja henki. Näyttelyn tunnelmaa kuvaa hyvin erään nuoren naisen muistelu ensisuukosta: "Olin onnesta sekaisin ja kauhusta kankeana."

Suutelumuisteluita lukevat Postimuseolla TTT:n näyttelijät Emmi Kaislakari ja Saska Pulkkinen. Musiikista vastaavat laulaja ja kitaristi Eeva Rajakangas, viulisti Pessi Jouste ja vibrafonisti Mikko Antila.

Suudelma-näyttely Postimuseossa Vapriikissa 14.2. klo 18. Näyttelyyn on tuolloin vapaa pääsy.


Kommentit (3)

  • Postimuseo

    Tapahtumaamme ei valitettavasti liity suudelma-näyttelyä, mutta monipuolista näyttelytarjontaa ja erikoisopastuksua on tarjolla iltapäivän aikana. Klo 18.00 alkaa Ensisuudelmien muisteli tapahtuma Vapriikin ravintolassa. Tänään Vapriikin näyttelyihin pääsee kaksi yhden hinnalla klo 10-18. Klo 18.00 alkavaan tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

  • Nimetön

    Kuvassa on romantiikan lisäksi aimo annos pelottelua… jos tätä pidemmälle mennään, kolkuttelee haikara pian nurkan takana :,D
    Aikansa valistusta tämäkin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio