Menot

Minne tänään: Huippumuusikko Janne Haaviston valokuvia esillä Tampereen Telakalla

Avajaisten yhteydessä julkaistaan Haaviston ensimmäinen valokuvakirja ja kuunnellaan The Shubie Brothersia.

Mikko Lyytikäinen
Minne tänään: Huippumuusikko Janne Haaviston valokuvia esillä Tampereen Telakalla

Rumpali Janne Haaviston lisäksi The Shubie Brothersiin kuuluvat Miikka Paatelainen, Jukka Kiviniemi, Jussi Jaakonaho ja Abdissa Mamba Assefa.

Anni TolonenAamulehti

Muun muassa Laika ja The Cosmonautsin ja J. Karjalaisen taustalta tuttu muusikko-tuottaja Janne Haavisto paljastaa Tampereen Telakalla visuaalisen puolensa.

Telakan kakkoskerroksessa vietetään tänään Haaviston valokuvanäyttelyn You Are Here – Photographs avajaisia.

Avajaisten yhteydessä julkaistaan Haaviston ensimmäinen valokuvakirja ja nautitaan hänen The Shubie Brothers -yhtyeensä soitosta kello 22 alkaen.

Haavisto kertoo kameran kulkeneen hänen mukanaan siitä asti, kun hän alkoi pikkupoikana vedostaa mustavalkokuvia veljensä Ollin kanssa perheensä kylpyhuoneessa.

–Kannattaa pysyä hereillä ja pitää silmät auki. Ympärillä on koko ajan hienoja juttuja, kiehtovia yksityiskohtia, Haavisto kertoo.

You Are Here – Photographs -valokuvanäyttely Telakalla 31.3. asti. Vapaa pääsy. The Shubie Brothers Telakalla pe 9.3. klo 22. Liput 10 e.

VIDEO: The Shubie Brothersin musiikkivideo Home Away from Home.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio