Minne sunnuntaina: Goottien tummaan hohtoon Yo-talolle

DJ NoiZu
Minne sunnuntaina: Goottien tummaan hohtoon Yo-talolle

DJ NoiZu näyttää ja soittaa Yo-talon Gothic Nightissa goottiestetiikkaa yhdessä DJ Jyrki Witchin kanssa.

Markus Määttänen

Jos uudenvuodenaattona ei ole lunta, maisema näyttää Edgar Allan Poen Korppi-runosta repäistyltä. Kaikki on tummaa, pimeää, jylhää. Kun lähtee kävelylle, vastaan tulee Robert Smithin ja Tim Burtonin näköisiä tyyppejä, muutama Ville Valokin. Kannattaa kävellä Tampereen Yo-talolle asti.

Yo-talolla alkaa iltayhdeksältä Gothic Night New Year's Party, suomeksi goottien uudenvuodenbileet. Siellä levyjä pyörittävät erittäin gootit DJ:t Jyrki Witch, eli Jyrki Noita ja NoiZu.

Näissä goottibileissä kuullaan elävänä (goottilaisuus on elävää hautausmaaromantiikkaa) myös Miseria Ultima - ja Riot Kitten -bändejä. Jälkimmäinen soittaa Yo-talolla debyyttikeikkansa.

Jylhää bilettämistä luvataan jatkaa aamun pikkutunneille asti. Sen jälkeen voi toistaa sitaatin Korpista, vaikkapa Niilo Idmanin käännöksenä: "Suotta multa aikees salaat, kohta lähteä sa halaat, aamun tullen jälleen palaat ikiyöhön ankeaan. Niinhän muutkin ystäväsi häipyneet on aikoinaan. Korppi huus: Ei milloinkaan."

Gothic Night New Year's Party Tampereen Yo-talolla su 31.12. klo 21 alkaen. Liput ovelta 13 euroa.

Pakopaikka

Burleskia. Olivia Rougen vetämä burleskiryhmä, Vermillion Dames esiintyy Tampereen Ylioppilasteatterissa uudenvuodenaattona. Illan aikana nähdään sooloartisteja, sekä ryhmänumeroita aina rockabillystä 1920-luvun charlestoniin.

New Year's Burlesque Bash Tampereen Ylioppilasteatterissa su 31.12.2017 klo 19-21. Liput ovelta 12 e.

Päivän paras

Leialle. Mikä olisi upeampi tapa päättää vuosi kuin katsoa Star Wars: The Last Jedi? Koskettavinta elokuvassa on, että se jäi Carrie Fisherin viimeiseksi. Kun lopputeksteissä muistetaan meidän kaikkien prinsessaa, herahtaa tippa linssiin.

Star Wars: The Last Jedi Plevnassa su 31.12. klo 13.30, 17, 19.10 ja Cine Atlaksessa klo 13, 16.40. K12.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio