Menot

Metso Talk käynnistyy keskiviikkona – Saarat Särmä ja Sarvas puhuvat ulkonäköpaineiden hallitsemisesta

Kirjastoissa saa nykyään pitää ääntä. Uudistuva Metso ottaa puheesta ilon irti ja järjestää kolmen keskustelun Metso Talk -sarjan. Kirjaston juhlaviikoilla on paljon muutakin ohjelmaa.

Metso Talk käynnistyy keskiviikkona – Saarat Särmä ja Sarvas puhuvat ulkonäköpaineiden hallitsemisesta

Saara Sämä (vas.) ja Saara Sarvas avaavat keskiviikkona 15.11. Metso Talk -keskustelujen sarjan Tampereen pääkirjastolla.

Antti LähdeAamulehti

Metso Talk tuo ääntä Tampereen pääkirjaston keskiviikkoiltoihin. Kolmen tilaisuuden ja kuuden keskustelijan kokonaisuutta voi seurata livenä sekä Radio Moreenista että kaupunginkirjaston YouTube-kanavalta.

Ulkonäköpaineista

Sarjan avaavat 15.11. Aamulehden kolumnistinakin tunnettu tutkija Saara Särmä ja Ylen Vaakakapinasta tuttu Saara Sarvas. Haastattelijat ovat muiden Metso Talk -iltojen tapaan Tampereen yliopiston toimittajakoulutuksen opiskelijoita. Muottiin sovitetut -illassa puhutaan ulkonäköpaineista ja niiden hallitsemisesta.

Leo Stranius (vas.) ja Kimmo Ohtonen ovat vuorossa 22.11.

Leo Stranius (vas.) ja Kimmo Ohtonen ovat vuorossa 22.11.

Luontosuhteesta

Metso Talk -sarjaa jatkaa 22.11. keskustelu ihmisen ja luonnon suhteesta. Mitä ihminen tuntee luonnosta saavansa ja mikä on ihmisen vastuu? Rakas luonto, rikas elämä -teemasta keskustelevat kirjailija ja luontokuvaaja Kimmo Ohtonen ja ympäristöjärjestöjohtaja, Helsingin kaupunginvaltuutettu Leo Stranius.

Metso Talk -sarjan päättävät Markku Ojanen (vas.) ja Jani Kaaro.

Metso Talk -sarjan päättävät Markku Ojanen (vas.) ja Jani Kaaro.

Totuudesta

Kolmen keskiviikon suoran päättää 29.11. pohdinta oikean ja väärän erottamisesta. Onko objektiivista totuutta näinä "valeuutisten" aikana olemassakaan? Keskustelijoina ovat tietokirjailija ja tiedetoimittaja Jani Kaaro ja prof.emeritus Markku Ojanen.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Avajaiset 26.11.

Tampereen kirjastot viettävät juhlaviikkoja. Tällä viikolla tapahtuu lähikirjastoissa ja 20.11. alkaen Metsossa.

Uuden Metson avajaisia vietetään su 26.11. klo 11–17.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio