Lentävätkö he oikeasti? Kungfu-munkit taituroivat niin, että ainakin siltä näyttää

Tampere-talo
Lentävätkö he oikeasti? Kungfu-munkit taituroivat niin, että ainakin siltä näyttää

Shaolinin munkkien esitys yhdistää kunfun, koreografian sekä valo- ja äänimaailman.

Anu Ala-KorpelaAamulehti

Shaolin-kungfu kehittyi Shaolinin luostarissa, jossa munkkien piti puolustaa itseään roistoja ja villieläimiä vastaan. Shaolinin kungfu on kiinalainen taistelulaji ja kungfun tyylisuunta.

Nyt Shaolin-munkit saapuvat Suomeen.

Yli-inhimilliseltä vaikuttavaan taituruutensa johdosta heitä on kutsuttu myös Shaolinin lentäviksi munkeiksi. Munkit ovat hioneet kungfun koreografioiduksi esitykseksi, johon he yhdistävät dramaattisen valo- ja äänimaailman. He pyrkivät luomaan näyttämölle vuosisatojen takaisen itämainen tunnelman.

Tampere-talon lavalla nähdään yli kahdenkymmenen taiturimaisen munkin show. Se sisältää eri itämaisten itsepuolustus- ja taistelulajien esityksiä, tasapainottelua ja mielenhallintaa.

Kaikki tämä oransseihin asuihin pukeutuneita.

Shaolinin Kung Fu -munkit Tampere-talossa 16.4. klo 19.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio