Kulttuuriministeri Terho asetti selvityshenkilön selvittämään häirintää elokuva- ja kulttuurialalla

STTHelsinki

Kulttuuriministeri Sampo Terho (sin.) on asettanut selvityshenkilön selvittämään häirintää ja muuta epäasiallista kohtelua elokuva- ja kulttuurialalla, tiedottaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Selvityshenkilönä toimii varatuomari Jaana Paanetoja.

Selvityshenkilöltä odotetaan ehdotuksia häirinnän ehkäisemiseksi ja tasa-arvon edistämiseksi. Selvityshenkilö tekee esimerkiksi suosituksia lainsäädännön ja käytäntöjen muuttamiseksi, tiedotteessa sanotaan. Selvityksen on määrä valmistua elokuun alussa.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Urheiluministerinä Terhon tulisi teettää selvitystyötä myös urheilun puolella. Hyvin vähälle huomiolle on jäänyt esimerkiksi naisten maajoukkuetason julki tulleet häirintäsyytökset. Edes Ylen A-studion aktivistit eivät ole jatkaneet asian joka maanantaista käsittelyä, nyt kun pitäisi kutsua grillattavaksi naisurheilun edustajia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio