Menot

Kirsi-Kaisa Sinisalon monologiklassikko Pentinkulman naiset tekee paluun Kellariteatteriin

Almamedian arkisto
Kirsi-Kaisa Sinisalon monologiklassikko Pentinkulman naiset tekee paluun Kellariteatteriin

Kirsi-Kaisa Sinisalo tulkitsi Pentinkulman naisia ensimmäisen kerran vuonna 2001, nyt taas uudestaan.

Nina Lehtinen

Kirsi-Kaisa Sinisalon monologiesitys Pentinkulman naiset sai ensi-iltansa elokuussa 2001 Urjalan Pentinkulman päivillä.

Samana syksynä siitä nähtiin pidempi esityssarja Tampereen Teatterissa. Sen jälkeen esitys on kiertänyt niin Suomessa, Saksassa kuin Sveitsissäkin. Myös TV2 teki esityksestä oman televisioversionsa vuosituhannen alussa.

Suomi 100- juhlavuoden kunniaksi Pentinkulman naiset otettiin tänä vuonna takaisin ohjelmistoon Hämeenlinnassa ja Tampereella.

Nykyisin Hämeenlinnan teatterin johtajana työskentelevä Kirsi-Kaisa Sinisalo on kuvannut esitystä uransa rakkaimmaksi, vaikeimmaksi ja vaativimmaksi. Hän on toisen polven Linna-tulkki, monet muistavat jo hänen isänsä Veikko Sinisalon Linna-esitykset.

Minkälaisena Sinisalon tulkitsemat Pentinkulman naiset ja miehet näyttäytyvät vuonna 2017, sen voi tarkistaa Tampereen Työväen Teatterin Kellariteatterissa loka–marraskuun aikana.

Pentinkulman naiset -vierailuesitys TTT:n Kellariteatterissa 11.10.–11.11. perjantaina 13.10. klo 19.00

Stand up. Komediateatterissa virittäydytään jo loppuvuoden juhlakauteen, kun Jaakko Saariluoma Show saapuu kaupunkiin. Stand up -koomikko lupaa olla nopea ja terävänäköinen. Ravintolateatterin esitys on kielletty alle 18-vuotiailta.

Pasi Liesimaa/IL

Jaakko Saariluoma Show Komediateatterin ravintolateatterissa perjantaina 13.10. klo 20.15

C'est la vie. Anna Puu keikkailee ahkeraan koko loppuvuoden. Tampereelle kiertue osuu perjantaina. Lippuja on vielä myynnissä, joten mars paikalle kaikki, jotka eivät ole arjen raadannasta aivan rättipoikki.

Jenni Gästgivar

Anna Puu Tampereen Klubilla perjantaina 13.10. klo 22, Kasper klo 21. Ovet auki klo 20.00


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio