Menot

Kaurismäen tuore dokumentti Ryhmäteatteri esitetään Niagarassa

Kaurismäen tuore dokumentti Ryhmäteatteri esitetään Niagarassa

Mika Kaurismäen Ryhmäteatteri käsittelee 50 vuotta täyttävää helsinkiläistä Ryhmäteatteria.

Stina KivinenAamulehti

Mika Kaurismäen uunituore dokumentti Ryhmäteatteri esitetään Tampereella elokuvateatteri Niagarassa heti DocPoint-festivaalin jälkeen.

Dokumentti käsittelee 50 vuotta täyttävää helsinkiläistä Ryhmäteatteria arkistomateriaalin, tuoreiden haastatteluiden ja produktion seuraamisen kautta.

DocPoint-festivaaleille maailmanensi-iltaan valmistuneessa elokuvassa seurataan Muodonmuutos-näytelmän valmistumista.

Dokumentissa haastatellaan esimerkiksi ohjaaja Esa Leskistä sekä Kari Heiskasta, Raila Leppäkoskea, Arto af Hällströmiä, Pirkka-Pekka Peteliusta, Susanna Kuparista, Martti Suosaloa, Vesa Vierikkoa ja Ulla Tapanista.

Viimeinen näytös on torstaina 15. helmikuuta.

Mika Kaurismäen Ryhmäteatteri-dokumentti elokuvateatteri Niagarassa maanantaina 12.2. kello 16.45 ja torstaina 15.2. kello 12.15.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio