Musiikki

Katri Helena peruu keikkansa Tangomarkkinoilla, Kiuruvedellä ja Sotkamossa – Sairausloma johtuu kilpirauhasen vajaatoiminnasta

Katri Helena on ollut sairauslomalla juhannuksesta saakka.

Kimmo Penttinen
Katri Helena peruu keikkansa Tangomarkkinoilla, Kiuruvedellä ja Sotkamossa – Sairausloma johtuu kilpirauhasen vajaatoiminnasta

Laulaja Katri Helena joutuu perumaan keikkojaan kilpirauhasen vajaatoiminnan takia.

Elina KeinänenAamulehti

Katri Helenan juhannuksena alkanut sairausloma jatkuu. Sairauslomansa vuoksi hän peruu huomisen keikkansa Seinäjoen Tangomarkkinoilla ja keikkansa ensi viikon Kiuruveden Iskelmäviikoilla ja Sotkamon Naapurivaaran huvikeskuksessa.

Iskelmälaulajan sairausloman syynä on kilpirauhasen vajaatoiminta, jonka vuoksi hänen yleiskuntonsa on heikentynyt. Lääkäri on suositellut lepoa. Vajaatoiminnasta johtuvan jatkuvan heikon olon vuoksi hän ei saa fyysisesti rasittaa itseään.

–Lääkitys on aloitettu, mutta ottaa oman aikansa ennen kuin arvot kohentuvat. Olen todella pahoillani esiintymisten peruuntumisesta, mutta parempi on kuntoutua kuin riskeerata! Lämpimät terveiset Tangomarkkinoille, Kiuruveden Iskelmäviikoille ja Naapurivaaran huvikeskukseen, Katri Helena sanoo.

Muut Katri Helenan tulevat keikat toteutuvat suunnitelmien mukaisesti, mikäli toipuminen edistyy toivotusti.


Kommentit (2)

  • Thyroid

    Höpl höpö, kilpirauhasen vajaatoiminnalla ja tsernobylin voimalalla ei ole mitään yhteyttä.
    Tämän sairauden ympärillä liikkuu ties mitä taikauskoa, some pahin luomaan harhakuvia.

    Toivotaan Katrille nopeaa kuntoutumista, kaikkia tosiaan Thyroxin ei paranna vaan elämänlaatu kärsii moninaisista oireista.

  • Sairauden tuttava

    Kun Tshernobyl räjähti 1986, niin tutkijat kertoivat että siitä kaksikymmentäviisi vuotta niin autoimmuunisairaudet lähtevät räjähdysmäiseen kasvuun. Näin on käynyt. Mutta eniten harmittaa ettei sairauteen ole kokonaisvaltaista hoitokeinoa. Thyroksiini kun ei ole koko ratkaisu.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio