Menot

Kaipaatko hivenen rauhaa ja toivoa? – Club for Five virittyy hiljaiseen hetkeen Messukylän kirkossa

Ville Rinne
Kaipaatko hivenen rauhaa ja toivoa? – Club for Five virittyy hiljaiseen hetkeen Messukylän kirkossa

Club for Five kuuluu suomalaisten a cappella -ryhmien ehdottomaan parhaimmistoon.

Kirsikka Otsamo

Tuntuuko, että arki on jo ottanut yliotteen, vaikka lomakin vasta juuri loppui?

Usein syksyn alku on haastavampaa kuin sen kääntyminen talveksi. Vauhti on helpompi pitää, kun elämä rullaa taas jo omalla, arkisella painollaan.

Ehkä tarvitset myös hiljaisen hetken?

Sellainen on tarjolla Messukylän kirkossa perjantaina. Lauluyhtye Club For Fiven Hiljainen Hetki antaa järjestäjien mukaan mahdollisuuden rauhoittua ja hiljentyä kuulemaan yhtyeen kokoamaa ja sovittamaa akustista ohjelmistoa.

Suositun suomalaisen a cappella -yhtyeen konsertti sisältää suomalaisille tuttuja virsiä, hengellisiä lauluja ja muuta kirkkoon sopivaa laulumusiikkia.

Keskeinen ajatus on hiljentymisessä sekä rauhan ja toivon näkökulmassa. Kun ottaa arjen keskelle pieniä lepohetkiä, jaksaa tarpoa paremmin myös läpi pimenevien päivien.

Pe 15.9. Club For Five Messukylän kirkossa kello 19:00. Liput ennakkoon 22,50 e + toimituskulut.

Tangon taikaa. Yhdestoista Maailmantango-festivaali kattaa lähestulkoon kaikki taidelajit. Festivaaliohjelma kestää syyskuun loppuun. Tapahtuma juhlistaa satavuotiasta Suomea ja teemana on ilmaisunvapaus.

Pääohjelmisto järjestetään 15.–17.9. Lisätietoa: www.maailmantango.net.

Kuolleet lehdet. Muistojen bulevardi -konsertissa kuullaan 50- ja 60-lukujen viihdemaailman helmiä, kuten Muistojen Bulevardi, Kuolleet Lehdet, Route-6 ja Amor, amor. Estradilla loistavat Elina Vettenranta sekä Juki Välipakka.

Pe 15.9. kello 19 Muistojen bulevardi Kangasala-talon konserttisalissa. Peruslippu 34 e.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio