Jari Sillanpää astui ensi kertaa yleisön eteen huumekohun jälkeen – näin yleisö reagoi

Juha Veli Jokinen
Jari Sillanpää astui ensi kertaa yleisön eteen huumekohun jälkeen – näin yleisö reagoi

Jari Sillanpää otettiin lämpimästi vastaan keikalla.

Juha Veli JokinenKajaani

Kajaanin Kaukametsän konserttisalin 486 paikasta oli perjantaina myyty 300, kun laulaja Jari Sillanpää lauantaina astui ensi kertaa huumekohunsa jälkeen yleisön eteen ja aloitti kevään ja kesän keikat. Sillanpää tarjoili yleisölleen intiimin lauluillan Valokeilassa-konsertilla.

Sillanpää onnistui täydellisesti Kajaanissa, yleisö nousi seisomaan ja osoitti suosiotaan taputtamalla ja suorastaan mylvimällä. Sillanpää kruunasi illan Valkeaa unelmaa -laululla, jota yleisö toivoi katsomosta jo heti alusta. Kaikki miehen hitit soivat illan aikana, ja Granadan tahdissa Sillanpää sai näyttää falamenco-askelien osaamistaan.

Sillanpään ääni soi kaikissa rekistereissään, lepo oli tehnyt hyvää: tämä oli miehen ensimmäinen keikka ja konsertti joulun jälkeen.

Sunnuntaina Sillanpään konsertti on Zemppi Areenalla Oulussa, ja ensi perjantaina on vuorossa pääkaupunki The Circus Kampissa.

Kaikkiaan ex-tangokuningas keikkailee neljä keikkaa huhtikuussa.

Sillanpää myönsi EVS-ohjelmassa maaliskuun lopulla olevansa narkomaani ja antoi ymmärtää, ettei hänellä ole kovin suurta halua ja tahtoa päästä metamfetamiinista irti juuri nyt.

Syyskuussa 2017 Iltalehti uutisoi Sillanpään jääneen kiinni huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta Helsingin keskustassa. Sillanpää myönsi poliisikuulusteluissa käyttäneensä kolmen vuoden ajan metamfetamiinia suonensisäisesti.

Maaliskuussa 2018 Sillanpää jäi kiinni Helsinki-Vantaan lentoasemalla palatessaan Thaimaan lomalta laukussaan pieni määrä samaa huumetta.

Juha Veli Jokinen
Sillanpää esiintyi ensimmäistä kertaa huumekohun jälkeen.

Sillanpää esiintyi ensimmäistä kertaa huumekohun jälkeen.

Päivitetty 14.4.2018 klo 21.10: Lisätty tunnelmia Sillanpään keikalta.


Kommentit (9)

  • Julkkikset ovat esikuvia monille

    Sillanpää ei ole suinkaan ainoa julkisuuden henkilö joka käyttää huumeita tai hormoneja, tästä julkisuuden henkilöiden vaietusta salaisuudesta pitäisi keskustella laajemminkin. Ainoastaan Sillanpään moukarointi mediassa ei ole hedelmällistä keskustelua vakavasta asiasta.

  • Oliko mummoja enemmänkin

    Tuo yleisökuva on aika pieni otos, yleisöstä

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio