Elokuvat

Juice-elokuvassa äitiä näyttelee Anna-Leena Sipilä – muusikon ja hänen äitinsä välit olivat välillä myrskyisät

Antti Nikkanen
Juice-elokuvassa äitiä näyttelee Anna-Leena Sipilä – muusikon ja hänen äitinsä välit olivat välillä myrskyisät

Anna-Leena Sipilä on syntynyt vuonna 1967.

Stina AlapirttiAamulehti

Tällä hetkellä kuvattavassa Juice-elokuvassa muusikon äitiä näyttelee Anna-Leena Sipilä.

Elokuva sijoittuu 70- ja 80-luvuille, ja kertoo Juice Leskisen uran alkuajoista. Elokuvaa kuvataan tällä hetkellä Tampereella, ja aiemmin sitä on kuvattu Pohjois-Savossa Tampereen lisäksi. Elokuvassa Juice Leskistä näyttelee Riku Nieminen.

Lue lisää: Onko samaa näköä? – Tältä näyttää Riku Nieminen Juicena

Anna-Leena Sipilä on työskennellyt freelance-näyttelijänä useissa teattereissa, muun muassa Tampereen Työväen teatterissa.

Vuonna 2015 hän näytteli elokuvassa Onnelin ja Annelin talvi. Lisäksi hän on näytellyt tv-sarjoissa Donna ja Ex-onnelliset.

Juicen äiti Eini Leskinen (myöh. Kuikka) oli karjalainen evakko ja työskenteli kartonkitehtaalla Juankoskella. Muusikon ja hänen äitinsä välit olivat välillä myrskyisät, eikä Leskisen lapsuus muutenkaan ollut helppo. Hänen isänsä kuoli Leskisen ollessa 11-vuotias, ja välit isäpuoleen olivat huonot.

Eini-äiti muutti vanhemmalla iällään Juankoskelta Tampereelle.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio