"Join aivan liikaa, tuli ylipäätään juhlittua aivan liikaa" – Kuolleena löydetty huippu-dj Avicii kertoi ongelmistaan useissa haastatteluissa vuosien varrella

Perjantaina kuolleena löytynyt huippu-dj ja musiikkituottaja Avicii oli kärsinyt terveysongelmista viime vuosina.

Pedro Fiuza / Zuma Wire
"Join aivan liikaa, tuli ylipäätään juhlittua aivan liikaa" – Kuolleena löydetty huippu-dj Avicii kertoi ongelmistaan useissa haastatteluissa vuosien varrella

Forbes-lehti rankkasi Aviciin yhdeksi korkeimmin palkatuista dj:istä ja arvioi vuonna 2015 hänen vuositulonsa nousevan lähes 20 miljoonaan dollariin.

STTNew York

Perjantaina kuolleena löytynyt huippu-dj ja musiikkituottaja Avicii oli kärsinyt terveysongelmista viime vuosina. Tähti oli kertonut muun muassa haimatulehduksestaan, joka johtui runsaasta alkoholinkäytöstä.

–Join aivan liikaa, tuli ylipäätään juhlittua aivan liikaa, Avicii sanoi Time-lehdelle vuonna 2013.

Hän joutui perumaan esiintymisiään jouduttuaan sappirakko- ja umpilisäkeleikkaukseen 2014.

"Liikaa negatiivista energiaa"

Avicii järkytti faninsa toissa vuonna, kun hän ilmoitti keikkailun lopettamisesta. Hän vakuutti kuitenkin jatkavansa musiikin tekemistä.

–Kyse ei ollut esiintymisistä ja musiikista. Kyse oli siitä kaikesta muusta, joka ei tullut minulta aivan luonnostaan – siitä kaikesta muusta, joka liittyy artistina olemiseen, hän sanoi Billboardille.

–Olen enemmän introvertti ihminen ylipäätään. Se oli aina hyvin vaikeaa. Kannoin varmaankin liikaa negatiivista energiaa.

Forbes-lehti rankkasi Aviciin yhdeksi korkeimmin palkatuista dj:istä ja arvioi vuonna 2015 hänen vuositulonsa nousevan lähes 20 miljoonaan dollariin. Hänen läpimurtokappaleensa oli Levels.

–Avicii oli nero ja musiikillinen uudistaja. En voi uskoa, ettei hän ole enää täällä kanssamme, twiittasi poptähti Charlie Puth.

Poptähti Charlie Puth muisteli menehtynyttä Aviciita twiitissään:

Tim Bergling syntyi Tukholmassa 8. syyskuuta 1989. Hänet löydettiin kuolleena Omanin pääkaupungissa Masqatissa, jossa hän oli New York Timesin mukaan tapaamassa ystäviään. Kuolinsyytä ei ole kerrottu.


Lue myös nämä


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Raha ei tee onnelliseksi.

  • Nimetön

    Viina ja huumeet ovat tämänpäivän ja tulevaisuuden vitsaus.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio