Johanna Rusanen-Kartano joutui jäämään sairauslomalle – ei nähdä Tampere-talon Wieniläisverta-operetissa

Konsta Leppänen / Aamulehden arkisto
Johanna Rusanen-Kartano joutui jäämään sairauslomalle – ei nähdä Tampere-talon Wieniläisverta-operetissa

Johanna Rusanen-Kartanoa ei nähdä Wieniläisverta-operetissa Tampere-talossa

Elina LaurilaAamulehti

Sopraano Johanna Rusanen-Kartano jää pois Tampere-talon Wieniläisverta-operetin esityksestä 21.1. Rusanen-Kartano on sairastunut kurkunpääntulehdukseen ja hän on joutunut jäämään sairauslomalle.

Hänen tilallaan Wieniläisverta-operetissa kuullaan sopraano Emriikka Salosta. Salonen on aiemmin esittänyt Wieniläisverta-operetissa Kreivittären roolin Aleksanterin teatterissa.

Salosen lisäksi operetissa esiintyy baritoni Raimo Laukka. Ohjaus on Jukka Saarman ja dramatisointi Jussi Talolan. Mukana esityksessä on myös Kamarikuoro Camena ja operettiorkesteri.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio