Jari Sillanpää esiintyy kesäfestareilla Vammalassa – Huumekohu ei ole esteenä

Saara Tuominen
Jari Sillanpää esiintyy kesäfestareilla Vammalassa – Huumekohu ei ole esteenä

Jari Sillanpää esiintyy elokuussa Sastamalassa Joku paikallinen festari -tapahtumassa.

Virpi Starkman

Sastamalassa järjestetään elokuussa isot kesäfestivaalit. Aiemmilta vuosilta tuttu Joku paikallinen festari laajenee tänä vuonna.

Festivaalien nimekkäin ja varmasti odotetuin esiintyjä on Jari Sillanpää.

Muutamat tapahtumajärjestäjät ovat peruneet Sillanpään kesän keikkoja huumekohun takia. Sastamalassa suosikkiesiintyjää ei kuitenkaan aiota hyllyttää.

Sillanpää on poliisitutkinnassa ja julkisuudessakin myöntänyt käyttäneensä pitkään metamfetamiinia.

–Mietimme sitä totta kai tarkkaan. Elokuuhun on kuitenkin vielä aikaa. Ja musiikki on se, mitä ihmiset tulevat kuuntelemaan, ja Sillanpäällä se toimii.

Lue lisää: Jari Sillanpää astui ensi kertaa yleisön eteen huumekohun jälkeen – näin yleisö reagoi

Sillanpään lisäksi festareilla esiintyvät Antti Railio, Arttu Wiskari, Coveralls, Nelli Matula, Pyhimys, Teflon Brothers ja Petri Nygård.

Joku paikallinen festari on järjestetty kolme kertaa aiemminkin. Edellisen kerran se järjestettiin 2016.

Vammalan Seurahuone ja Pub Dublin järjestävät Jonkun paikallisen festarin 24.–25.8. Vammalassa.


Kommentit (4)

 • Väärin ja rikollista

  Onko väärin ostaa huumeita.
  Onko väärin käyttää huumeita.
  Onko väärin myydä huumeita.

  Onko väärin ansaita rahaa laulamalla ja ostaa rahoilla huumeita ja käyttää huumeita ja ”myydä” eli ”antaa” myös kavereitten käyttää niitä.

  Jos ei tiedä oikeita vastauksia, niin peli on jo lähes menetetty.

 • Ihmetellä pitää.

  Sillanpää on saanut laulajana kaiken mahdollisen aineellisen, mitä vaikka tavallinen suomalainen ajattelee ja uneksii. Sen ovat mahdollistaneet hänen laulujaan kuunnelleet ja niistä pitäneet. Tuliko mammonaa liikaa, vai turtuivatko artistin aistit? Ei riittänyt menestyksen tuoma julkisuus ja ylellinen elintaso. Piti saada ”jännitystä” elämään ja kokeilut bilehuumeiden kanssa alkoi. Kansan käsi oli karttuisa ja rahaa riitti poltettavaksi asti. Näyttää vieläkin festarikansalla olevan syvä hyväksyntä tämän kultakurkun tekemisiin, vaikka Sillanpään käytös ei ole suomalaisen oikeustajun mukaista; huumeissa ajo autolla, huumeiden hankinta ja niiden suurimääräinen käyttö. Oma asenne narkomaanina on hänellä vaarallisuutta vähättelevä ja sen viihteellisyyttä sekä hallittavuutta korostava. Ei hyvältä näytä, mutta kansa kuitenkin aika suurelta osin hyväksyy hänen käytöksensä. Surullista…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio