Menot

Hulda Huima laulaa Pyhimys-hitillä Mobutu Sese Seko – torstaina hän esiintyy bändeineen Tampereen Maanalaisessa

Keikalla: Taiteilijanimen takaa löytyy helsinkiläinen Minna-Kaisa Kallinen.

Hulda Huima
Hulda Huima laulaa Pyhimys-hitillä Mobutu Sese Seko – torstaina hän esiintyy bändeineen Tampereen Maanalaisessa

Hulda Huima esiintyy elävän musiikin kehittämisosuuskunnan TRELMUN klubi-illassa.

Antti LähdeAamulehti

Helsinkiläinen Minna-Kaisa Kallinen on kuva- ja äänitaiteilija, mutta myös lauluntekijä ja bändin keulakuva. Hän on puuhaillut jo vuosia suomirockin undergroundissa Hulda Huimana pienipainoksisia kasetteja ja vinyylejä julkaisten.

Huiman taustabändien mukaan nimetyt albumit Mustat kalsarit (2016) ja Hitaat sekunnit (2017) ja keikat Litku Klemetin ja Jukka Nousiaisen kanssa ovat nostaneet Huiman profiilia – eivät kuitenkaan siinä määrin kuin hänen vierailunsa Pyhimyksen tuoreella hitillä Mobutu Sese Seko.

"Kissa jonka nimi on Mobutu Sese Seko." Huiman akustisen kitaran säestämät säkeet on kuunneltu pelkästään Spotifystä yli 1,1 miljoonaa kertaa.

Hulda Huima & Hitaat sekunnit sekä Guggenheim Projektz Maanalaisessa (Hämeenpuisto 17–19) to 19.4. klo 20–23. Liput 5 e.

VIDEO: Hulda Huima ja Hitaat sekunnit -yhtyeen musiikkivideo Ei rokki vaan blues.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio