Menot

Häämessut auttavat alkuun juhlien suunnittelussa

Timo Marttila / Aamulehden arkisto
Häämessut auttavat alkuun juhlien suunnittelussa

Tampere-talon häämessuilta voi hakea ideoita omiin juhliinsa.

Elina LaurilaAamulehti

Häissä on niin paljon päätettävää, muistettavaa ja järjestettävää, että ei ihme, että moni aloittaa juhliensa suunnittelun häämessuilta. Onhan se kätevää, kun saman katon alle kokoontuvat juhlapaikkojen, pitopalveluiden ja hääbändien edustajat ja tarjolla on vinkkejä niin askarteluihin ja pukuihin kuin kakun ja sormuksenkin valintaan.

Tampereen häämessut järjestetään lauantaina ja sunnuntaina Tampere-talossa. Kahden päivän aikana on luvassa tietoa ja ideoita käytännössä kaikista häihin liittyvistä asioista.

Ohjelmalavalla nähdään messujen ajan tauotta tietoiskuja eri teemoista, esimerkiksi tuoksuista (parfymööri Max Perttula) ja pukeutumisetiketistä (vaatturimestari Kirsi Aho). Erityisesti sulhasten pukeutuminen ja valmistautuminen juhlaan on tämän vuoden messuilla tärkeässä roolissa.

Tampereen häämessut Tampere-talossa la 10.2. ja su 11.2. klo 10–17.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio