Game of Thronesin seitsemännen kauden villein faniteoria: Rakastuuko Jon Snow nyt toiseen punapäähän?

Fanit muistavat Jon Snow'n ensirakkauden, punapäisen villityttö Ygritten. Tämä kuoli neloskaudella taistelussa Jonin käsivarsille. Seitsemännen kauden kynnyksellä faniteoriat huhuavat, että Jon saattaa rakastua vielä toiseen punapäähän.

hBO
Game of Thronesin seitsemännen kauden villein faniteoria: Rakastuuko Jon Snow nyt toiseen punapäähän?

Kuudennella kaudella Sansa Starkia (Sophie Turner) turhautti, ettei Jon Snow (Kit Harington) kuunnellut hänen neuvojaan. Lopulta se oli Sansa, joka pelasti Jonin armeijan sodassa Ramsay Boltonia vastaan.

Emilia Tykki

Yhden villin Game of Thrones -teorian mukaan Jon Snow ja Sansa Stark menevät naimisiin. Teoria on mahdollinen nyt, kun on selvinnyt, ettei Jon ole Ned Starkin poika. Vaikka Sansa ja Jon kasvoivat sisaruksina, heidän välinsä eivät koskaan olleet läheiset. Sansa myöntää sen itsekin kuudennen kauden lopussa.

–Olin kamala sinua kohtaan, hän sanoo jaksossa, jossa saapuu Brienne Tarthin kanssa Yövartioston luo.

Kaksikko löysi uuden yhteyden kuudennella kaudella.

Näyttelijä Kit Harington itse on myöntänyt, että kaksikon välillä on selvästi nähtävissä jotain uutta nyt alkavalla 7. kaudella.

–Heidän välillään on ehdottomasti jännitettä heti ensimmäisestä kohtauksesta lähtien, Harington kertoo Independent-lehden haastattelussa.

Samassa haastattelussa Harington vihjaa, että Jonin ja Sansan välille kehittyisi jonkinlaista valtataistelua.

–Samat ongelmat ovat edelleen olemassa. Sansa kyseenalaistaa Jonin päätökset ja määräykset. Jon puolestaan ei kuuntele Sansaa, Harington kertoo.

Monimerkityksellinen katse

Oikeassa elämässä Sansaa näyttelevä Sophie Turner taas on esittänyt voimakkaan vastalauseen kyseiselle faniteorialle, sillä hänen mukaansa Sansa suhtautuu Joniin kuin veljeen.

Kuudennella kaudella Petyr Baelishin lähentymisyritykset torjunut Sansa seisoi uskollisesti Jonin tukena läpi kuudennen kauden, ensin taistelussa Ramsayta vastaan ja myöhemmin Talvivaarassa, kun pohjoisen lordit valitsivat puoliaan. On ilman muuta kiinnostavaa nähdä, mitä lady Stark teoillaan tarkoittaa.

Yksi hetki kuudennen kauden viimeisessä jaksossa on paljastava. Kohtauksessa, jossa pohjoisen lordit osoittavat uskollisuuttaan uudellen kuninkaalleen Jon Snow'lle Talvivaaran salissa, Sansa istuu Jonin rinnalla.

Katse, jonka nuori lady Stark suuntaa tuolloin Petyr Baelishin suuntaan on paljastava. Se kertoo, että Sansa Stark ei suinkaan ole vielä paljastanut kaikkia korttejaan.

Petyr Baelish tahtoo Sansan

Seitsemännen kauden alussa lähes koko pohjoinen seisoo Jonin takana. Tämä valmistautuu sotaan Valkoisia kulkijoita vastaan. Pohjoisen tasapainoa koettelevat pahasti myös Muurin takaa apuun saapuneet villit, joilla varmasti on myös omia vaatimuksia.

Idässä Laakson alue on Petyr Baelishin hyppysissä. Tämä himoitsee itselleen Westerosin herruutta ja Sansa Starkia, kuten kuudennella kaudella kävi selväksi.

–Sinä, rakkaani, olet Starkin suvun tulevaisuus ja ainoa, kenelle pohjoinen osoittaa tukensa, Baelish sanoi Sansalle kuudennen jakson lopussa Talvivaaran puun alla.

Kommentin takana ovat nähtävissä Baelishin omat päämäärät. Hän tahtoo päästä avioliiton kautta hallitsemaan pohjoista. Baelish voi haaveilla. Sansan pienet hymyt kuudennen kauden lopussa viittaavat nimittäin vahvasti siihen, että Ned Starkin vanhimmalla tyttärellä on jo valmiina ihan oma suunnitelma.

Lady Stark #GoTS7 #sansastark #sophieturner #gameofthrones #hbo

Henkilön InstaThrones (@gameofthronesnotofficial) jakama julkaisu


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio