Koukuttavia nostalgiapelejä ja somen valloittanut vatsastapuhuja – Poimi tästä viikon menovinkit

Lähestyvä talviloma voi tuntua taas yhdeltä rahanreiältä, mutta kaikki huvitukset eivät onneksi maksa maltaita. Pirkanmaalla on tarjolla monenlaista maksutonta tai edullista tekemistä lapsille ja aikuisille.

Vatsastapuhuja Sari Aalto esiintyy Ideaparkissa lauantaina 25. helmikuuta.

22.2. 6:57

1. Herkkuja ja napakelkkailua Rauhaniemessä

Tampereen Rauhaniemessä Näsijärven jäällä pääsee taas nauttimaan kahvit ja makkaran tai vaikka muurinpohjalätyn samalla, kun perheen pienimmät pyörivät napakelkassa. Makkaran pääsee myös itse paistamaan nuotiolla. Viime talvena menestykseksi singahtanut pop up -kahvila palvelee säävarauksella kello 11–19.

Pop up -jääkahvila Rauhaniemessä Näsijärven jäällä 22. helmikuuta–5. maaliskuuta kello 11–19.

2. Nostalgiapelejä Vapriikissa

Vapriikissa pääsee viikonlopun alkajaisiksi tyydyttämään pelinostalgian nälkäänsä. Ruutuun voi liimautua vuosituhannen vaihteen pelien, kuten Tekken 2:n, Sims 1:n, Sly Cooperin, Crash Bandicootin, Viiru ja Pesonen puutarhassa -pelin sekä Muumit ja Taikurin hattu -pelin äärellä.

Peluutusta pelimuseossa: Nostalgiset pelit perjantaina 24. helmikuuta kello 15–18 Vapriikissa pelimuseon Areenalla. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

3. Vatsastapuhuja Sari Aalto Ideaparkissa

Talent Suomi -tv-ohjelmasta suomalaisten suosioon ja sometähdeksi noussut vatsastapuhuja Sari Aalto esiintyy Ideaparkissa lauantaina kahteen otteeseen. Molempien esitysten jälkeen Aalto myös tapaa fanejaan puolen tunnin mittaisessa meet & greet -hetkessä.

Sari Aalto Ideaparkin keskusaukiolla lauantaina 25. helmikuuta kello 13 ja kello 15. Tapahtuma on maksuton.

4. Messut yli viisikymppisille

K50-messuilla Tampere-talossa katseet ovat jo tiiviisti ensi kesässä. Tapahtumassa on esillä muun muassa erilaisia kesäisiä harrastusmahdollisuuksia, mahdollisia remontointiprojekteja ja matkakohteita. Ohjelmalavan puheenvuoroissa aihekirjo ulottuu kulttuuritapahtumista, suun terveyteen ja omasta seksuaalisuudesta nauttimiseen. Tapahtuman juontaa Veeti Kallio.

K50-messut Tampere-talossa lauantaina 25. helmikuuta kello 11–17. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

5. Lastenteatteria Nokialla Parvela-faneille

Kiertävä Teatteri Eurooppa Neljä esittää Nokian Kerholassa Timo Parvelan ensimmäiseen lastenkirjaan perustuvan näytelmän Puhuva koira. Musiikkinäytelmä yksinäisyydestä, erilaisuudesta ja ystävyyden merkityksestä on suunnattu erityisesti alakouluikäisille lapsille.

Teatteri Eurooppa Neljän näytelmä Puhuva koira Nokian Kerholassa lauantaina 25. helmikuuta kello 14.30. Esitys on maksuton, mutta varaa paikkasi etukäteen verkossa osoitteessa lyyti.fi/reg/puhuvakoira

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut