Lumikuningatar-yleisön vuoden kestänyt odotus on ohi: ”Vihdoinkin päästiin paikalle!”

Spektaakkelimainen Lumikuningatar-jääshow täytti perjantaina Tampereen Nokia-areenan vuoden odotuksen jälkeen. Lue Aamulehden arvio ja lisää yleisön tunnelmia verkosta heti lauantaiaamuna.

Saana Rivinojan, 10, Sampo Rivinojan, 8, Ville Rivinojan ja Tindra Öhbergin pitkä odotus oli vihdoin päättymässä Nokia-areenan aulassa perjantai-iltana.

30.12.2022 20:34

Aamulehti

Tätä iltaa oli odotettu! Suomen historian suurin esittävän taiteen spektaakkeli Lumikuningatar sai maailman ensi-iltansa perjantaina 30.12. Tampereen Nokia-areenalla.

Puoli tuntia ennen esityksen alkua tunnelma Nokia-areenalla on kutkuttavan jännittynyt.

”Ostimme liput heti, kun ne tulivat myyntiin, eli olemme odottaneet esitystä melkein kaksi vuotta. Viimeinkin odotus on ohi!”, Ville Rivinoja kertoo.

Rivinojan mukana on todellisia asiantuntijakatsojia, sillä 10-vuotiaat Saana Rivinoja ja Tindra Öhberg ovat harrastaneet luistelua jo kuusi vuotta.

”Fiilis on tosi hyvä! Odotamme ihan kaikkea”, Saana Rivinoja hymyilee.

Toivottavasti vasta alkusoittoa

Hans Christian Andersenin satuun perustuva massiivinen jääshow oli harjoiteltu esityskuntoon jo vuosi sitten. Ensi-illan piti alun perin olla 1.1.2022, mutta suunnitelmat menivät koronarajoitusten takia uusiksi viime hetkellä.

Ensi-iltapäivän lisäksi myös show:n päätähti piti korvata uudella. Lumikuningattarena nähdään nyt Kiira Korven sijaan Laura Lepistö.

Tampere-talon ja Kantelinen Companyn yhdessä tuottama jääshow on maailman mittakaavassakin poikkeuksellisen suuri näyttämötuotanto. Jos kaikki menee hyvin, eri maista Tampereelle saapuneet promoottorit ihastuvat tänä viikonloppuna esitykseen ja suomalainen Lumikuningatar pääsee valloittamaan myös maailmaa.

Lue Aamulehden arvio ja lisää yleisön tunnelmia verkosta heti lauantaiaamuna!

Mikä?

Lumikuningatar-jääbaletti

Mikä: Hans Christian Andersenin klassikkosatuun perustuva koko perheen jääshow.

Tuotanto: Tampere-talo oy ja Kantelinen Company oy.

Taiteellinen työryhmä: Käsikirjoitus ja konsepti Melissa A. Thompson, ohjaus ja koreografia Reija Wäre, musiikki Tuomas Kantelinen, visualisointi Mikki Kunttu, pukusuunnittelu Erika Turunen, naamioinnin suunnittelu Minna Pilvinen, muodostelmaluistelukoreografia Anu Oksanen.

Esiintyjät: Rooleissa muun muassa Laura Lepistö, Silja Dos Reis, Felipe Montoya, Ilja Glebov, Marigold IceUnity -joukkue, Susanna Rahkamo, Petri Kokko, Niklas Hagman, Jenni Hiirikoski ja Pekka Saravo.

Esitykset: Nokia-areenassa perjantaina 30. joulukuuta kello 19, lauantaina 31. joulukuuta kello 14 ja kello 19, sunnuntaina 1. tammikuuta kello 14 ja kello 19. Lauantain aikaisemmassa esityksessä ruotsinkielinen kertojaääni, muissa suomenkielinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut